Dogmania

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Dogmania kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Dogmania:

TrustPilot (10)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Dogmania har en väldigt tillmötesgående och bra kundtjänst med god kommunikation och snabb respons (85%). Det är lätt och smidigt att beställa med snabb leverans, men vissa kunder har upplevt problem med att få tag på kundtjänst och har även haft långsam respons på mail (25%). Trots detta har vissa kunder varit nöjda med köpet och upplevt enkel beställning med snabb leverans (75%). Dogmania bör förbättra sin kommunikation angående återbetalning och vara mer uppmärksamma på detaljer som rätt stavning av kundens namn (50%). Sammanfattningsvis erbjuder Dogmania både bra kommunikation men kan även förbättra vissa områden för att ge en enhetlig upplevelse för kunderna.

“Oseriöst företag”

“Väldigt tillmötesgående”

👍 32   👎 19

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Angelica Granström - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Oseriöst företag

Hundklimpen.se - 10 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Väldigt tillmötesgående