Dogmania

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Dogmania kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Dogmania:

TrustPilot (10)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Dogmania erbjuder högkvalitativa produkter med snabb leverans och bra kundservice (80%). Trots vissa storleks- och lagerutmaningar, erbjuder företaget bra priser och ett stort utbud av produkter (70%). Kommunikationen kan vara förbättringsbehövande, men företaget erbjuder en bra shoppingupplevelse för hundägare med en enkel och smidig hemsida (75%). Returprocessen är generellt smidig och effektiv, men vissa kunder har upplevt långa väntetider på återbetalning och bristande kommunikation (50%). Sammantaget är Dogmania ett bra val för hundägare som söker högkvalitativa produkter till rimliga priser, trots vissa förbättringsområden.

Produkt

“Bra utbud av produkter”

“Jättebra kvalitet”

“Väldigt tillmötesgående”

“Svårt att få tag på produkter”

👍 97   👎 18

Dogmania erbjuder en bra produkt med hög kvalitet och snabb leverans (90%). Produkterna har bra passform för smala hundar men kan vara trånga över huvud och hals (30%). Trots att vissa varor kunde vara slut i lager har de ett bra utbud och bättre priser än de flesta djurbutiker (80%). Kundtjänsten är tillmötesgående och erbjuder bra information om produkterna (85%). En del kunder har dock upplevt problem med incompletta beställningar och vissa klagomål på storlekar och lagerstatus (40%). Sammantaget verkar Dogmania leverera högkvalitativa produkter snabbt och till rimliga priser, även om det finns vissa utmaningar med lagernivåer och storleksfrågor.

Leverans

“Oseriöst företag”

“Lång leveranstid”

“Snabb leverans”

“Bra utbud av produkter”

“Snabb leverans”

“Svårt att få tag på produkter”

“Snabb leverans”

👍 98   👎 22

Dogmania erbjuder snabb leverans och god kundservice, vilket uppskattas av många kunder. Produkterna är av bra kvalitet och passar för hundar, men vissa upplever att leveranstiden kan vara lång och att fraktkostnaderna är höga. Trots detta erbjuder företaget ett stort utbud av produkter och en smidig beställningsprocess, vilket gör det enkelt att handla för hundägare. (78%)

Kundtjänst

“Oseriöst företag”

“Mycket bra service”

“Snabb leverans”

“Väldigt tillmötesgående”

👍 50   👎 13

Dogmania har en bra kundservice, med både snabb service och tillmötesgående personal. Kundbemötandet har varit positivt enligt flera recensioner. En del kunder har haft problem med kommunikation och svårigheter att få tag på kundtjänst, men majoriteten har uppskattat den snabba och effektiva servicen. Rekommenderas av många trots vissa luckor i kundkontakt. (76%)

Kommunikation

“Oseriöst företag”

“Väldigt tillmötesgående”

👍 32   👎 19

Dogmania har en väldigt tillmötesgående och bra kundtjänst med god kommunikation och snabb respons (85%). Det är lätt och smidigt att beställa med snabb leverans, men vissa kunder har upplevt problem med att få tag på kundtjänst och har även haft långsam respons på mail (25%). Trots detta har vissa kunder varit nöjda med köpet och upplevt enkel beställning med snabb leverans (75%). Dogmania bör förbättra sin kommunikation angående återbetalning och vara mer uppmärksamma på detaljer som rätt stavning av kundens namn (50%). Sammanfattningsvis erbjuder Dogmania både bra kommunikation men kan även förbättra vissa områden för att ge en enhetlig upplevelse för kunderna.

Webbplats

“Snabb leverans”

“Bra hemsida”

👍 16   👎 1

Dogmania har en smidig och enkel hemsida, vilket underlättar för kunderna att göra sina köp (80%). Det kan dock vara svårt att hitta rätt storlek, vilket kan vara frustrerande för vissa kunder (20%). En annan fördel är den snabba hjälpen med returer, såsom att byta en vara mot en mindre storlek (100%). Med bra och prisvärda produkter samt snabb leverans erbjuder Dogmania en bra shoppingupplevelse för hundägare (90%).

Returpolicy

👍 14   👎 7

Dogmania har en smidig reklamationsprocess med snabb service och ett stort utbud. Det är enkelt att byta storlek och få en ny vara skickad utan problem. Dock kan det vara en lång väntetid på återbetalning och dålig kommunikation angående återbetalning, vilket gör att vissa kunder inte får pengar tillbaka i tid. Det är dock positivt att en fraktsedel för retur finns med i förpackningen och att det framgick på retursedeln att man inte skulle faktureras för åter-frakten (67%). Sammanfattningsvis, Dogmania har fördelar så som smidiga byten och returer, snabb service och ett stort utbud, men kan förbättra sin kommunikation och hastighet vid återbetalningar (33%).


Om Dogmania

Dogmania är ett företag som specialiserar sig på hundprodukter och tillbehör av hög kvalitet. Bolaget grundades år 2005 med syftet att erbjuda unika och hållbara produkter för hundägare. Med ett brett utbud av varor som inkluderar allt från leksaker och kläder till matskålar och koppel har Dogmania blivit en populär destination för hundälskare. Med fokus på design, funktionalitet och hållbarhet strävar Dogmania efter att skapa en bättre livskvalitet för både hunden och dess ägare.


Kontaktinformation

Kompanigatn 7

55304 Jönköping

Sverige

📧 info@dogmania.se

🌐 dogmania.seKategorier

Nätbutiker | Djuraffärer