Dogmania

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Dogmania kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Dogmania:

TrustPilot (10)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Dogmania har en smidig och enkel hemsida, vilket underlättar för kunderna att göra sina köp (80%). Det kan dock vara svårt att hitta rätt storlek, vilket kan vara frustrerande för vissa kunder (20%). En annan fördel är den snabba hjälpen med returer, såsom att byta en vara mot en mindre storlek (100%). Med bra och prisvärda produkter samt snabb leverans erbjuder Dogmania en bra shoppingupplevelse för hundägare (90%).

“Snabb leverans”

“Bra hemsida”

👍 16   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Sunny - 12 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Bra hemsida