OmdömesStalle

  Recensioner Sinutral

  De som gör fysisk träning gör det nödvändigtvis inte utav samma orsak. Vissa göra det på grund av att de mår bättre psykiskt, medan andra kan göra det för att uppnå en bättre form. Andra gör det också helt enkelt på grund av att deras livsstil. Om man till exempel tävlar inom skidåkning krävs en stor mängd fysisk träning för att uppehålla tävlingsprestandan. Oberoende orsak att man gör rör på sig, så har all fysisk rörelse en sak gemensamt, det är att kroppen använder bränsle när man rör på sig. Med bränsle menar man då någonting som kroppen kan omvandla till energi, till exempel helt vanlig mat. Rör man på sig tillräckligt mycket så har man oftast inga problem med övervikt på grund av att kroppen förbrukar en stor del av bränslet.

  Tyvärr har inte alla möjligheten att träna så mycket som de skulle vilja. Detta kan bero på att man kanske har ett jobb som tar upp all sin tid. Har man barn kan det också hända att det inte finns tid över till fysisk motion. Men om man har det målet att endast gå ner i vikt, kan man inte bara äta mindre då? Jo, men det finns också andra alternativ än att ”halvsvälta” sig själv. Det görs forskningar inom mat hela tiden, men nu har det forskats fram att det finns ämnen i vissa matvaror som gör att fettbränningen ökar. Ett företag som specialiserar sig på detta är Sinutral.

  Vad är Sinutral?

  Ett bantningspreparat som nu också finns i Sverige. Det ökar ämnesomsättningen dygnet runt, också när man sover. Preparatet kräver ingen träning eller andra speciella dieter för att det ska fungera. Preparatet är en 100% ren naturprodukt. Innehållet är ett unikt citrusextrakt som går efter namnet Sinetrol Xpur. Gjort av apelsin, blodapelsin, grapefrukt och guarana, dessa ökar fettbränningen på ett naturligt sätt. Innehåll: Sinetrol Xpur citrusextrakt (koffein), HPMC – kapsel (vegetabiliskt gelatin) och magnesiumstearat (vegetabiliskt).

  Det gjordes en dubbelblind placebo studie år 2015 där man undersökte effekterna närmare. Sinutral studien bestod av en grupp överviktiga män som intog extraktet under en 12 veckors period, åt hälften av deltagarna gavs placebo. Bukfetman minskade med 9,7% hos de som fick preparatet och 4,8% hos de som gavs placebo. Det bekräftades att produkten är säker för viktminskning, vill man läsa mer om denna studie så hittar man den på deras hemsida.

  Vad erbjuder Sinutral?

  Enkel och säker viktminskning utan bieffekter. Sinutral erbjuder första månaden gratis om man vill pröva sig på produkten. Det man då betalar för är leveransen som kostar 78 kr.

  Få kontakt med Sinutral

  Vill man få kontakt med Sinutral så ska man skicka in ett formulär med innehållet: namn, e-post, produkt, senaste leveransdatum och sedan sin fråga eller feedback. Formuläret hittar man på deras hemsida.

  Genom att skriva en recension så får andra möjligheten att läsa den, därefter kan de andra bestämma sig om företaget det recenserades om är värt deras tid, eller inte. Om man skriver en recension så ska den vara riktig.


  Tiffany ger sina bästa bantningstips

  Sinutral
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Läs oberoende recensioner, konsumentupplevelser, synpunkter och klagomål här! Få reda på de bästa butikerna att lägga sin order hos (på nätet). Tillsammans kan alla nu avgöra vilka butiker som är värdiga och vilka som inte är det!

  Skriv din egen recension om Sinutral

  Din recension