Nupo

Alla recensioner

Nupo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb
iHerb
1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Logo Lepigen
Lepigen
0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Nupo

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Det finns ett företag som går under namnet Nupo och de erbjuder sina kunder olika kosttillskott samt olika dieter. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Nupo? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget Nupo
Nupo är ett företag vars historia går tillbaka till 1981 och företagets namn består av orden Nutritional Power. Företaget har alltså funnits i mer än 38 år och företagets mål är att göra olika dieter till en positiv upplevelse. Företaget Nupo är verksamma i flera olika länder runt om i världen. 

Vad erbjuder Nupo sina kunder?
Företaget erbjuder både kosttillskott men även olika produkter som tex shakes, soppor och andra paket. Dieterna som Nupo erbjuder ska hjälpa till för att gå ner i vikt och dieten har mer än 35 olika studier på att det ska fungera. Är man intresserad av att prova på en diet som är gjord av Nupo så kan man börja med att gå in på deras hemsida. När man väl är där ska man fylla i vad man väger, hur lång man är, hur gammal man är samt hur mycket man vill gå ner i vikt. Efter det kommer man bli presenterad med olika dieter där man sedan kan välja den man tror kommer passa bäst. 

Nupo har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av kommande erbjudanden och nyheter direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man komma i kontakt med Nupo?
Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man antingen göra det genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. men innan man gör det kan man läsa all information och alla villkor som finns inne på deras hemsida. 

Har du någon erfarenhet av företaget eller deras produkter? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Dieter och träning.