OmdömesStälle

  Recensioner Ourtime

  När ska jag hitta personen som jag vill spendera resten av mitt liv mer? När ska han eller hon dyka upp? Det är en fråga väldigt många ställer sig dagligen. Och nuförtiden finns det även så mycket sociala medier och internet så man liksom fastnar där, man går inte ut och träffar folk så mycket längre. Jobb blir allt mer och mer tidskrävande och när man äntligen slutar för dagen vill man ta sig hem och ta det lugnt. Men man behöver inte dejta ute på offentliga platser längre, nu kan man göra det via olika hemsidor. Nuförtiden behöver man endast en mobil, surfplatta eller en dator för att kunna hitta någon intressant person att prata med, och kanske även klicka med. Det finns många olika dejtingsajter där ute, vissa är gjorda för alla människor medans andra sajter har valt allt specialisera sig på en viss målgrupp av människor. En dejtingsajt som finns i Sverige och som valt att specialisera sig på singlar som är över 50 år är Ourtime.

  Är det gratis att börja dejta via Ourtime? Hur mycket information krävs för att skapa en profil och hur fungerar det att prata med andra människor online. Om man läser andra personers recensioner som redan har erfarenheter kan man få svar på frågor som dessa.

  Info om sajten Ourtime

  Ourtime är en dejtingsajt där man gratis kan skapa en profil och sedan få kontakt med andra singlar där ute som är över 50 år. Man kan använda dejtingtjänsten antingen via en webbläsare via datorn men man kan även ladda ner en applikation till mobilen, för att smidigare kunna hitta en intressant person. Dejtingsajten har satsat på mycket säkerhet så att ingen kan komma åt kundernas information och de ser även till att alla profiler som skapas på hemsidan verkligen är verifierade, att det inte är några ”robotar”.

  Ourtime.

  Tjänsten som Ourtime erbjuder

  Det är helt gratis att skapa ett konto på hemsidan och när man lagar sitt konto ska man fylla i om man är en man eller en kvinna, och om man letar efter en man eller en kvinna. När man har skapat sitt konto hos Ourtime kan man även välja om man vill se singlar i tex hela landet eller om man vill se dem som är relativ nära dig. Ourtime tycker även att det är roligt då folk börjar prata via deras tjänst men även att de senare vill träffas på riktigt. Därför har de flera event under året dit man kan gå och träffas, bland andra människor.

  Hur kan kundtjänsten kontaktas hos Ourtime?

  Ourtime har en online hjälp där de oftast ställda frågorna finns, man kan gå in och läsa där om man undrar över något. Om man inte hittar svaret på sin fråga kan man även kontakta kundtjänsten via e-post. Om man av någon orsak skulle vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget.

  Har du provat dejta via Ourtime? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om tjänsten.

  Ourtime
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (3)

  2
  33% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  telefonnummer, men pengar vill ni ha

  dåligt att det inte finns en kundtjänst man ENKELT kan få kontakt med + tillgång till ett telefonnummer i varje land.

  Av: kurt08-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Det är en rån

  Ångrar att jag tagit en månads
  prenumeration på Ourtime.
  De har dragit pengar för min konto ändå.
  Vid reklamation för jag svar:
  Meddelandet har blockerats
  Meddelandet till se.support@contact.europe.match.com har blockerats. Läs den tekniska informationen nedan om du vill veta mer.
  Svaret från fjärrservern var:
  554 Relay rejected for policy reasons.
  Dessutom ger de på siten löfte om återkoppling inom 24 timmar.
  Aldrig mer en prenumeration hos Ourtime.
  Aldrig!

  Av: Pili04-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Surt äpple

  Ångrar bittert, bittert, bittert att jag tagit en månads
  prenumeration på Ourtime.
  Ett bottennapp att inte kunna avsluta den via
  surfplatta eller mobil!
  Dessutom ger de på siten löfte om återkoppling inom 24 timmar. När bekräftelsen kommer via mall står istället 72 timmar.
  Aldrig mer en prenumeration hos Ourtime.
  Aldrig!

  Av: Ewa Mikander08-03-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Ourtime

  Din recension

  FAQ

  Är Ourtime ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ourtime. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 33% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ourtime?

  Ourtime är huvudsakligen aktivt i Dejtningkategorin, mer specifikt inom Dejtinghemsidor, Nichedejting. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Ourtimes webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.