Singles50

Alla recensioner

Singles50

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

C
Christer Nystedt
Singles50 tar dina pengar och det är nästintill omöjligt att få dem att sluta med det.Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bluffföretag

  Singles50 tar dina pengar och det är nästintill omöjligt att få dem att sluta med det.

  Jag vill avsluta mitt abome

  Jag vill avsluta mitt abonemang

  Jag vill avsluta mitt abonnemang från och med idag måndag 27 september

  Lurendrejeri är detta och jag rekommenderar absolut inte denna sajt. Jag vill säga upp detta och det är omöjligt och få någon respons överhuvudtaget. Jag har försökt att säga upp detta flera ggr men ikke fått svar.


Andra personer tittade också på

Logo ElitSinglar

ElitSinglar

0 recensioner

Att hitta den personen som an vill spendera resten av livet med är oftast inte det lättaste som finns. Just därför finns fö...

Logo Nextlove

Nextlove

0 recensioner

Många vill hitta den personen som de vill spendera resten av sitt liv med, vilket kanske inte alltid är det lättaste att göra....

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 recensioner

Som de allra flesta redan vet så blir online dejting allt mer populärt, bland både unga och äldre. Varför har det blivit...

Logo C-Date

C-Date

0 recensioner

Väldigt många människor både i Sverige och även i resten av världen är singlar. Vissa trivs att vara det och s...

Singles50

Att hitta personen man vill spendera resten av sitt liv med är inte alltid så enkelt. Många har i dagsläget väldigt tidskrävande jobb och vill därför åka hem genast efter jobbet och inte gå ut och träffa nya människor. Men nuförtiden behöver man inte ens vara ute bland folk för att hitta nya intressanta personer att prata med. Nu kan man sitta hemma bekvämt i sin soffa och använda sig av en mobil eller en dator för att börja dejta online. På de allra flesta dejtingsajterna kan man skapa sig ett gratis konto för att sedan bli matchad med olika personer och börja prata med dem om man känner för det. Vissa dejtingsajter har valt att vara inriktade på så gott som alla singlar, medans andra dejtingsajter har valt att specialisera sig på en viss målgrupp av människor. En dejtingsajt som är verksam och har valt att specialisera sig på personer som är över 50 år gamla är Singles50. 

Kommer de att kosta något att skapa ett konto hos Singles50 och hur kan man veta att det verkligen är riktigt personer bakom alla konton och inte en massa datorer? Det är några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om dejtingsajten Singles50
Företaget och dejtingsajten Singels50 är inte endast verksamma i Sverige utan även i andra länder samt att de har sitt huvudkontor i Luxembourg. Singles50 har valt att skapa en dejtingsajt för singlar som är över 50 år och i dagsläget finns det över 760 000 registrerade medlemmar på hemsidan. Könsbalansen på dejtingsajten är 57 procent kvinnor och 43 procent män. 

Vad erbjuder Singles50 sina kunder?
Om man vill börja dejta via hemsidan Singles50 ska man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan skapa sig ett kostnadsfritt konto. När man har ett konto på hemsidan och loggar in med det kommer man att få göra en personlighetsutvärdering och efter det kommer man att bli matchade med personer som sajten tror att man kommer passa med. Inne på sitt eget konto kan man välja vem man vill att kan se bilderna man har lagt upp, samt att den personliga informationen och matchningarna inte blir tillgängliga för utomstående parter. Om man vill kan man använda sig av dejtingsajten Singles50 gratis, men de har även en del betalda tjänster där man även får tillgång till flera olika grejer att göra på hemsidan. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Singles50?
Om man har några frågor eller funderingar och skulle vilja kontakta företagets kundtjänst kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan där läsa igenom all information och alla villkor, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga redan där. Om det skulle vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten ska man göra det via e-post. Är man i behovet av att lämna in en reklamation ska man vända sig till kundtjänsten. 

Skriv gärna en egen recension om Singles50 om du har några tankar om dem. 


Singles50.