50plusmatch

Alla recensioner

50plusmatch

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Ann******* Oll*
Min mamma blev medlem, köpte ett medlemsskap på 597 kr, detta betala hon i förskott, även om de påstår att de är 199kr mån. Premium va inget för henne, hon använde 5 dagar av tjänsten och utnyttja...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bli inte medlemmar..

  Min mamma blev medlem, köpte ett medlemsskap på 597 kr, detta betala hon i förskott, även om de påstår att de är 199kr mån.
  Premium va inget för henne, hon använde 5 dagar av tjänsten och utnyttja sedan sin ångerrätt.
  De debiterade henne 299kr för 5 dagar premium, hon hade skickat 3 meddelanden. Oavsett vad man skrev till kundservice fick man ett stöddigt svar tillbaka och till slut jämförde hon köpet av tjänsten med ett skoköp.
  Väldigt oseriös sida, appen hänger sig och de finns inget stort utbud.


Andra personer tittade också på

Logo ElitSinglar

ElitSinglar

0 recensioner

Att hitta den personen som an vill spendera resten av livet med är oftast inte det lättaste som finns. Just därför finns fö...

Logo Nextlove

Nextlove

0 recensioner

Många vill hitta den personen som de vill spendera resten av sitt liv med, vilket kanske inte alltid är det lättaste att göra....

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 recensioner

Som de allra flesta redan vet så blir online dejting allt mer populärt, bland både unga och äldre. Varför har det blivit...

Logo C-Date

C-Date

0 recensioner

Väldigt många människor både i Sverige och även i resten av världen är singlar. Vissa trivs att vara det och s...

50plusmatch

Att hitta sin själsfrände och den man vill spendera resten av alla sina dagar med är inte alltid så enkelt. Vissa par hittar varandra redan vid ung ålder och håller ihop för resten av sitt liv; medans andra gifter sig, skiljer sig och först när de är över 50 hittar personen de vill bli ett par med. Nuförtiden kan det vara svårt att hitta tiden till att gå utanför huset och hitta någon intressant att prata med, därför finns det olika dejtingsajter. I dagsläget behöver man endast ta sin dator och gå inpå någon valfri dejtingsajt för att sedan skapa ett konto där. I Sverige finns det ett flertal olika dejtingsajter som fungerar på lite olika sätt men en av dem är 50 plus match, och den har valt att rikta in sig på personer som är över 50 år gamla. 

Info om företaget 50 plus match
Företaget grundades och lanserades under 2008 och de är en hemsida som erbjuder online dejting för aktiva 50 – plussare. Förutom att 50 plus match finns i Sverige så finns de även i Danmark, Belgien och Nederländerna, men oavsett det har de valt att alltid fokusera på den lokala marknaden där dejtande sker. 50 plus match är en del av det andra dejtingföretaget vid namn MatchMedia, som även finns i andra länder runt om i Europa. 

Vad erbjuder 50 plus match sina kunder
Vill man börja dejta tack vare detta företag ska man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan skapa ett konto. När man skapar sitt konto ska man fylla i lite personuppgifter, samt vad det är för partner man letar efter. Man kan välja om man använder hemsida på en dator eller så kan man ladda ner 50 plus match som en applikation till mobilen. Det är helt gratis att skapa ett konto på hemsidan och när man väl har sitt konto kan man skicka personliga meddelanden, chatta direkt med andra medlemmar som är online, quizza med andra medlemmar samt posta i det allmänna forumet Things2Share. För tillfället på sidan är det 54 procent män registrerade samt 46 procent kvinnor, men alla de är över 50 år och singlar. 

Vad ska man göra om man har några frågor till 50 plus match?
Om man har några frågor eller funderingar som har med företaget eller tjänsten att göra så kan man kontakta dem. Men innan man kontaktar dem kan man gå in på företagets hemsida för att sedan gå in på fliken ”vanliga frågor”, chansen är stor att svaren även på din fråga finns där, eftersom de oftast ställda frågorna finns där. Skulle det vara så att man inte hittar svaret på sin fråga på hemsidan eller om man ändå vill kontakta företaget kan man göra det Man kan nå kundtjänsten genom att fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan, där ska man skriva sin fråga och sitt ämne och sedan skicka iväg. 

Har du någon erfarenhet av att dejta online med detta företag? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om dem.