match

Alla recensioner

match

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo ElitSinglar

ElitSinglar

0 recensioner

Att hitta den personen som an vill spendera resten av livet med är oftast inte det lättaste som finns. Just därför finns fö...

Logo Nextlove

Nextlove

0 recensioner

Många vill hitta den personen som de vill spendera resten av sitt liv med, vilket kanske inte alltid är det lättaste att göra....

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 recensioner

Som de allra flesta redan vet så blir online dejting allt mer populärt, bland både unga och äldre. Varför har det blivit...

Logo C-Date

C-Date

0 recensioner

Väldigt många människor både i Sverige och även i resten av världen är singlar. Vissa trivs att vara det och s...

match

Varför ska det vara så svårt att hitta en person man tycker om så pass mycket att man skulle vilja spendera resten av livet med dem? En orsak varför det kanske är svårt är eftersom man i dagsläget har ganska tidskrävande jobb så när man äntligen slutar för dagen så vill man endast ta sig hem och kasta sig på soffan. Helgerna blir fullspäckade med tex mys med barnen, gym och träning eller bara myskvällar för sig själv. Man är nuförtiden inte så mycket ute bland folk och träffar nya intressanta människor. Men man kan faktiskt dejta online, fastän vissa tycker att det låter skrämmande. Man kan sitta hemma i soffan och skapa sitt ett gratiskonto på valfri dejtingsajt för att sedan börja prata med intressanta människor, som är anpassade för en själv. En dejtingsajt som kan användas i många olika länder är Match. 

Mer hur ska man veta att Match verkligen är pålitligt? Och är det verkligen värt att skaffa ett premiumkonto på hemsidan? De frågorna kan man få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget.

Information om Match
Match är en dejtingsajt som är grundad år 1995i USA och kom till den nordiska marknaden under 2002. I dagsläget finns dejtingsajten i 25 olika länder och varje dag är mer än 20 000 svenska singlar aktiva på hemsidan. Månatligen ordnar även Match olika event runt om i de största städerna i Sverige. Varje månad tillkommer det 15 000 nya medlemmar till företaget svenska hemsida och varje vecka går mer än 6 700 svenska singlar på en dejt med någon de har träffat via Match. 

Vad erbjuder Match sina kunder?
Om man vill se vilka singlar som finns på Match så behöver man skaffa sig ett konto på hemsidan. Själva kontot är gratis att skaffa och det man behöver göra är att fylla i lite personuppgifter. När man har sitt konto kan man söka upp andra singlar och kolla på deras profil och deras bilder. Det finns även ett flertal olika funktioner som gör det möjligt för dig att få upp olika potentiella dejter som Match har skapat för just dig. När man har ett gratiskonto på hemsidan så kan man skicka ett kostnadsfritt meddelande, men för att sedan kunna skicka mejl, chatta eller se vilka som gillar din profil så måste du betala. De olika prenumerationsalternativen man kan välja mellan är 1 månad, 3 månader eller 6 månader och man kommer att betala för hela perioden i förskott. Betalningsmetoder som erbjuds på hemsidan är Klarna faktura, kortbetalning, internetbetalning eller PayPal. 

Hur kan man kontakta Match?
Match erbjuder en flik på sin hemsida som heter ”vanliga frågor och svar” och där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Men om man inte hittar svaret på sin fråga så kan man kontakta företagets kundtjänst genom att fylla i ett frågeformulär som finns inne på hemsidan, där ska man skriva sitt meddelande

Har du provat dejtingsajten Match? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.                 

 

Match.