be2

Alla recensioner

be2

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo ElitSinglar

ElitSinglar

0 recensioner

Att hitta den personen som an vill spendera resten av livet med är oftast inte det lättaste som finns. Just därför finns fö...

Logo Nextlove

Nextlove

0 recensioner

Många vill hitta den personen som de vill spendera resten av sitt liv med, vilket kanske inte alltid är det lättaste att göra....

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 recensioner

Som de allra flesta redan vet så blir online dejting allt mer populärt, bland både unga och äldre. Varför har det blivit...

Logo C-Date

C-Date

0 recensioner

Väldigt många människor både i Sverige och även i resten av världen är singlar. Vissa trivs att vara det och s...

be2

Många har svårt att hitta en partner för ett långsiktigt förhållande, men även för ett kortsiktigt förhållande. Vi är alla olika, vi har alla olika orsaker varför det inte alltid fungerar. Men en vanlig orsak är på grund av att man inte vet vad man ska säga vid första intrycket, ”när det väl gäller”. När man väl träffas kan det finnas stunder då man inte hittar ord, detta är helt vanligt, men det lönar sig inte att tänka ”nu är det för länge tyst, vad ska jag säga?!”. Istället för att fokusera på det negativa, så kan det löna sig att inte tänka så mycket och försöka hålla ett flöde. Om det känns som att det fungerar för båda, så finns det en chans att det gör det. Oundvikligt finns det gånger som det helt enkelt inte fungerar. Inte för att någon gör fel, utan det bara blir så, alla är inte en matchning för varann.

Om man vill optimera sin matchnings - chans så kan man pröva sig på onlinedejting, låt datorn sköta jobbet. Med hjälp av onlinedejting skippas steget att ”råka stöta på varann”. Man lagar en profil och fyller i sina egenskaper. Med hjälp av sökfunktioner så paras profiler ihop med liknande intressen. Efter detta steg kan man börja planera träffar. Idag finns det många onlinedejting sidor, och en av dem är be2.

Vad är be2?
Företaget be2 är en onlinedejting tjänst som ger en ett fritt val vem man vill träffa och vilka egenskaper personer ska ha. Tjänsten har idag mer än 30 millioner användare från 6 kontinenter, med 225 anställda från 41 olika länder som ser till att matchningsresultaten har en hög träffsäkerhet.

Vilka tjänster erbjuder be2?
De erbjuder tjänster för mer än bara en flirt eller kort affär. Singelkvinnor och singelmän som söker mer än något kortvarigt. Teamet bakom företaget ser till att man förmedlas till de kontakter som högst matchar ens profil. 

Man kan vara anonym hur länge man vill, och dessutom bestämma vem som kan se fotona man laddat upp, man väjer själv vem man vill kontakta. De säger: detta är ett lyckat koncept för en första dejt eftersom man nästan känner personen innan man fysiskt träffats. 

Vill man ha lite extra funktioner så finns det premium version av be2, men att registrera sig och använda tjänsten är helt gratis.

Har du frågor till be2?
Man fastnar ibland, och har man frågor eller funderingar till be2 så lönar det sig att först gå in på deras hemsida för att läsa genom FAQ (frequently asked questions). Chansen är stor att man hittar sitt svar där. 

Om man är nöjd eller inte alls nöjd med en produkt eller tjänst man köpt så lönar det sig at skriva en recension. Genom att dela med sig av sin erfarenhet så undviker man att andra hamnar i liknande position. Får man en produkt som inte riktigt är det man trodde att den var så skulle man ha kunnat undvika denna upplevelse genom att läsa recensioner på förhand.