Cuboss

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Cuboss kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Cuboss:

TrustPilot (6)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Cuboss-webbplatsen erbjuder ett brett utbud av kuber (100%), men prissättningen kan vara högre jämfört med andra butiker (60%). Fraktkostnaderna är dyra (40%) och vissa butiker kan vara opålitliga (30%). Ett bra val för kubentusiaster som är villiga att betala lite extra för kvalitetsprodukter, men se upp med fraktkostnaderna och var noga med att välja pålitliga butiker.

“Dyr frakt, opålitliga butiker, dyra kuber”

👍 1   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Jernej Mlakar - 14 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Dyr frakt, opålitliga butiker, dyra kuber