Cuboss

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Cuboss kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Cuboss:

TrustPilot (6)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Cuboss har en snabb och korrekt leveransservice (100%), har bra hastighetsbutiker (100%), erbjuder billiga priser och rimliga fraktkostnader (100%), och beställningar kommer tidigare än förväntat (100%). Tyvärr finns det klagomål på dålig kvalitet (0%), dyr frakt och opålitliga butiker (0%). Sammantaget anses Cuboss vara den bästa hastighetskubbutiken i Europa (100%), och erbjuder fantastisk service, bra produktkvalitet, bra priser och snabba leveranser (100%). Det spelar ingen roll från vilket EU-land du beställer från (100%).

“Snabb frakt och korrekt smörjservice”

“Dålig kvalitet”

“Långsam frakt”

“Dyr frakt, opålitliga butiker, dyra kuber”

👍 8   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Kunde - 6 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb frakt och korrekt smörjservice
  • Hjälpsam support

Christian - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Dålig kvalitet

Irishjs - 13 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Långsam frakt
  • Bra kundservice
  • Bra kvalitet på varan

Jernej Mlakar - 14 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Dyr frakt, opålitliga butiker, dyra kuber