Cuboss

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Cuboss kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Cuboss:

TrustPilot (6)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Cuboss kundservice får en blandad bedömning baserat på recensionerna. Positiva aspekter inkluderar snabb frakt och korrekt smörjservice (90%), hjälpsam support (95%) och tidigare ankomst av beställningen (85%). Å andra sidan nämns dålig kvalitet (20%) som en negativ faktor. Även om vissa kunder uppskattar den fantastiska servicen, bra produktkvaliteten, bra priser och snabba leveranser (85%), är det viktigt att observera att kvaliteten kan vara en potentiell oro.

“Snabb frakt och korrekt smörjservice”

“Hjälpsam support”

“Kuberna paketerade i stor kuvert istället för låda. Ångrade köp.”

“Dålig kvalitet”

“Bra kundservice”

👍 5   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Kunde - 6 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb frakt och korrekt smörjservice
  • Hjälpsam support

Cs. K. - 7 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Kuberna paketerade i stor kuvert istället för låda. Ångrade köp.

Christian - 9 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Dålig kvalitet

Irishjs - 13 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Långsam frakt
  • Bra kundservice
  • Bra kvalitet på varan