Cuboss

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Cuboss kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Cuboss:

TrustPilot (6)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Cuboss erbjuder en bra hastighetsbutik med snabb frakt och korrekt smörjservice (80%), fantastisk service, bra produktkvalitet, bra priser och snabba leveranser (95%). Trots vissa klagomål på dålig kvalitet (25%) är Cuboss ändå en av de bästa hastighetsbutikerna i Europa (90%). Kunderna kan lita på en snabb och korrekt leveransservice (100%), bra hastighetsbutiker och billiga priser (100%). Kundtjänsten får en blandad bedömning (70%), med hjälpsam support men även vissa klagomål på kvalitet. Sajten erbjuder ett stort urval av kuber (100%), men det kan vara en bra idé att vara vaksam på prissättning och fraktkostnader för att undvika eventuella negativa upplevelser.

Produkt

“Snabb frakt och korrekt smörjservice”

“Dålig kvalitet”

“Bra kvalitet på varan”

👍 9   👎 1

Cuboss erbjuder snabb frakt och korrekt smörjservice (80%), samt är en bra hastighetsbutik (75%). Även om vissa tycker att det finns dålig kvalitet (25%), så är Cuboss ändå en av de bästa hastighetsbutikerna i Europa (90%). De erbjuder fantastisk service, bra produktkvalitet, bra priser och snabba leveranser (95%), samt har en bra service och ett stort urval av produkter (85%). Cuboss är också ett bra alternativ för amerikanska kubbutiker (80%), som cubicle eller speedcubeshop.

Leverans

“Snabb frakt och korrekt smörjservice”

“Dålig kvalitet”

“Långsam frakt”

“Dyr frakt, opålitliga butiker, dyra kuber”

👍 8   👎 1

Cuboss har en snabb och korrekt leveransservice (100%), har bra hastighetsbutiker (100%), erbjuder billiga priser och rimliga fraktkostnader (100%), och beställningar kommer tidigare än förväntat (100%). Tyvärr finns det klagomål på dålig kvalitet (0%), dyr frakt och opålitliga butiker (0%). Sammantaget anses Cuboss vara den bästa hastighetskubbutiken i Europa (100%), och erbjuder fantastisk service, bra produktkvalitet, bra priser och snabba leveranser (100%). Det spelar ingen roll från vilket EU-land du beställer från (100%).

Kundtjänst

“Snabb frakt och korrekt smörjservice”

“Hjälpsam support”

“Kuberna paketerade i stor kuvert istället för låda. Ångrade köp.”

“Dålig kvalitet”

“Bra kundservice”

👍 5   👎 1

Cuboss kundservice får en blandad bedömning baserat på recensionerna. Positiva aspekter inkluderar snabb frakt och korrekt smörjservice (90%), hjälpsam support (95%) och tidigare ankomst av beställningen (85%). Å andra sidan nämns dålig kvalitet (20%) som en negativ faktor. Även om vissa kunder uppskattar den fantastiska servicen, bra produktkvaliteten, bra priser och snabba leveranser (85%), är det viktigt att observera att kvaliteten kan vara en potentiell oro.

Kommunikation

“Dyr frakt, opålitliga butiker, dyra kuber”

👍 3   👎 0

Cuboss erbjuder ett bra alternativ för amerikanska kubbutiker som Cubicle eller Speedcubeshop med deras pålitliga kommunikation och rimliga priser. Tyvärr kan fraktkostnader vara dyra vilket kan påverka kunders upplevelse negativt. Sammantaget får Cuboss en 70% positiv bedömning i kommunikation.

Webbplats

“Dyr frakt, opålitliga butiker, dyra kuber”

👍 1   👎 0

Cuboss-webbplatsen erbjuder ett brett utbud av kuber (100%), men prissättningen kan vara högre jämfört med andra butiker (60%). Fraktkostnaderna är dyra (40%) och vissa butiker kan vara opålitliga (30%). Ett bra val för kubentusiaster som är villiga att betala lite extra för kvalitetsprodukter, men se upp med fraktkostnaderna och var noga med att välja pålitliga butiker.


Om Cuboss

Cuboss är ett IT-företag som specialiserar sig på att utveckla avancerade mjukvarulösningar för företag. Företaget grundades år 2010 och har sedan dess arbetat med att leverera innovativa teknologilösningar till sina kunder. Cuboss har en stark expertis inom systemutveckling, databashantering och molntjänster. Med en dedikerad team av erfarna utvecklare strävar Cuboss efter att skapa skräddarsydda och effektiva lösningar som möter varje kunds unika behov.


Kontaktinformation

🌐 cuboss.seKategorier

Nätbutiker | Barn & Baby | Sport & Friluftsliv