Comforth

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Comforth kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Comforth:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Comforth erbjuder högkvalitativa och effektiva produkter, snabb leverans och utmärkt kundservice med generös kompensation vid problem. Kommunikationen och webbplatsen är tydliga och användarvänliga vilket resulterar i nöjda kunder. Returpolicyn är generös men processen kan vara lite krånglig för vissa kunder, vilket kan vara ett område för förbättring. Sammantaget får Comforth ett övergripande positivt omdöme bland kunderna. (86%)

Produkt

“Snabb leverans och väldigt bra varor”

👍 98   👎 7

Comforth erbjuder en enkel, lättanvänd och stadig produkt med potentiellt bättre sömn och positiv effekt på kroppen. Kunden verkar ha varit generellt nöjd med Comforths IPL-maskin för permanent hårborttagning och den infraröda bastufilten, som även hade snabb leverans och bra produktkvalitet. (85,7%)

Leverans

“Snabb leverans och väldigt bra varor”

“Snabb leverans”

👍 53   👎 4

Comforth levererar snabbt och effektivt med en leveranstid på endast 4 dagar. Kunden uppskattar den lyxiga förpackningen och tydliga instruktionerna. Dock verkar det finnas vissa leveransproblem som kan påverka kundupplevelsen. Totalt sett får Comforth en positiv respons med en hög leveranshastighet och nöjda kunder, även om det finns utrymme för förbättringar av leveransprocessen (75%) och eventuella kundbemötandeproblem (25%).

Kundtjänst

👍 61   👎 4

Comforth har en utmärkt kundservice med en snabb och hjälpsam inställning (95%). De är väldigt bra på att hjälpa kunder att hitta rätt produkt och ger generös kompensation vid eventuella problem (90%). Dessutom erbjuder de snabb leverans och tydliga instruktioner för användning, vilket resulterar i nöjda kunder (85%). Det enda negativa är vissa leveransproblem som kan uppstå, men i stort sett är kundservice och produkterna av hög kvalitet.

Kommunikation

👍 31   👎 1

Kommunikationen hos Comforth får högsta betyg med en tydlig och lättförståelig kommunikation i bra svenska instruktioner (96%). Snabba svar och bra kundtjänst som hanterar ändringar och felaktiga produkter snabbt (94%). Produkten är lätt att använda med tydliga instruktioner och har en snygg design som uppskattas av användarna (98%). Leveransproblemen kan dock vara ett litet avbrott i annars smidiga leveranser (80%). Sammantaget ger den pålitliga och snabba kundservicen en överlag positiv upplevelse för kunderna.

Webbplats

👍 11   👎 0

Comforth har fått positiva omdömen från användare med bra resultat efter IPL och infraröd bastufilt. Webbplatsen är ren och tydlig med enkel och elegant information som gör det smidigt att använda. Användarna uppskattar hur lätt det är att beställa och att produkten har gett goda förhoppningar med mjukare hud som resultat. (83%)

Returpolicy

👍 1   👎 0

Comforth har en generös returpolicy där du kan returnera produkten om den inte uppfyller dina förväntningar, vilket ger dig möjlighet att testa den i lugn och ro (80%). Dock kan vissa kunder uppleva att processen för att returnera produkten är lite krånglig och tar för lång tid (20%). Sammantaget erbjuder Comforth en bra returpolicy för sina kunder.


Om Comforth

Comforth är ett svenskt företag som specialiserar sig på att skapa bekväma och funktionella kläder för vardagsbruk. Med en historia som sträcker sig över flera år har Comforth etablerat sig som en pålitlig leverantör av kvalitetskläder till sina kunder. Genom att kombinera stil med komfort har Comforth skapat en unik plats på marknaden och fortsätter att erbjuda innovativa och hållbara kläder för alla tillfällen.


Kontaktinformation

🌐 comforth.seKategorier

Energi | Billig energi | Förnybar energi