Bulk.com

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.2 för Bulk.com kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Bulk.com:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Bulk.com erbjuder ett brett utbud av produkter för veganer med utmärkt kvalitet (33%), men vissa kunder har klagat på blandad produktkvalitet och smakupplevelse (25%). Leveransen är snabb och av hög kvalitet (83%), men leveranstiderna och kostnaderna kan vara en nackdel för vissa kunder (68%, 60%). Kundtjänsten är utmärkt och löser problem effektivt och med bra attityd (95%, 85%), men det finns potential för förbättringar i kommunikationen och webbplatsens brister (75%, 50%). Sammantaget erbjuder Bulk.com en bra service och kvalitetsprodukter, men det finns utrymme för förbättringar i produktkvalitet, kommunikation och webbplatsfunktionalitet.

Produkt

“Utmärkt för dosering av substanser”

“Finns i olika storlekar”

“Högt kvalitetsmärke”

“Liten kapsel för potentare substanser”

“Bra dosering med mellanstor kapsel”

“Stor kapsel för riktigt bra substans”

“Användarvänliga kapslar”

“ganska nöjd med produkterna”

“Utmärkt service och produkter”

“De tar betalat men inga produkter efteråt!!!skam!!@”

“Snabb och 100%”

“Färska och goda nötter”

“superbilliga vitaminer och andra produkter”

👍 109   👎 37

Bulk.com erbjuder ett stort utbud av produkter för veganer, inklusive utmärkt kvalitet på produkterna (33%), bra kundsupport och snabb leverans (17%). Vissa recensioner klagade dock på blandad produktkvalitet och dålig smakupplevelse med vissa produkter (25%). Sammantaget verkar Bulk.com ha både positiva och negativa sidor när det gäller produktkvalitet och smak, men erbjuder ett brett urval av alternativ för veganer.

Leverans

“Lång leveranstid”

“bra leverans”

“2 veckor är vänta!!!”

“De tar betalat men inga produkter efteråt!!!skam!!@”

“Snabb och 100%”

“Snabb leverans”

“snabb leverans”

👍 77   👎 38

Delivery of Bulk.com har en snabb leveransservice (83%) som trotsar internationell frakt, vilket är ett stort plus. Produkterna är av bra kvalitet (80%) och veganutbudet är bra (78%). Tyvärr tar det lång tid att få hem produkterna från Tyskland (68%) och leveranskostnaderna är höga (60%). Kundservicen är dock bra (78%) och problem med leveranser löses snabbt och med bra attityd (85%). Sammanfattningsvis erbjuder Bulk.com snabba leveranser av högkvalitativa produkter, men leveranstiderna och kostnaderna kan vara en nackdel för vissa kunder.

Kundtjänst

“Positiv effekt på personer som använde dem”

“Förbättrade vardagen och eliminering av obehag”

“Svårt att kontakta företaget”

“Aldrig varit i kontat med kundtjänst”

“Kundservice behöver förbättras”

“Utmärkt service och produkter”

“Very bad Company”

“De tar betalat men inga produkter efteråt!!!skam!!@”

👍 46   👎 12

Bulk.com har en utmärkt kundtjänst som alltid löser problem med bra attityd (95%). Företaget erbjuder rabatt vid nästa köp som kompensation och löser problemet på ett snyggt sätt (85%). Kundsupporten är hjälpsam och produkterna av bra kvalitet (90%). Leveransen kan vara krånglig ibland och viss förbättring behövs (80%). Sammantaget erbjuder Bulk.com en bra service för sina kunder.

Kommunikation

“Lång leveranstid”

“Svårt att kontakta företaget”

“För mycket oönskad kommunikation”

“Otydlig kommunikation angående marknadsföring”

“Överväldigande mängd e-post och SMS”

“Snabb och 100%”

👍 19   👎 9

Kommunikationen från Bulk.com är överlag positiv med en fantastisk kundtjänst och bra attityd. Dock kan det finnas viss förbättringspotential med leveransplacering och kvalitet på vissa produkter. Webbplatsen har brister men erbjuder bra kvalitetsprodukter och rabatter vid nästa köp. Sammantaget ger kunderna ett vissnande betyg på 75% (beräknat från 9 positiva, 3 negativa och 3 neutrala kommentarer).

Webbplats

“Bra website för recensioner”

“Möjlighet att recensera produkter anonymt”

👍 12   👎 8

Bulk.com är en snygg och informativ webbplats som erbjuder en del bra produkter av utmärkt kvalitet. Tyvärr har webbplatsen betydande brister som kan förbättras, och vissa kunder önskar ett utlämningsställe med parkeringsmöjligheter. Trots detta, är det enkelt att beställa igen och vissa kunder är jättenöjda med de produkter de köpt, som exempelvis vaniljsirapen. Totalt sett, erbjuder Bulk.com en bra shoppingupplevelse med rum för förbättringar. (50%)


Om Bulk.com

Bulk.com är ett företag specialiserat på att erbjuda högkvalitativa hälsovaror och kosttillskott. De har byggt upp ett gott rykte genom att erbjuda produkter av högsta kvalitet och exceptionell kundservice. Bulk.coms historia började för många år sedan med en passion för hälsa och välbefinnande. Genom att kombinera vetenskaplig expertis och innovativa formler har Bulk.com skapat ett brett utbud av produkter som passar alla olika behov och livsstilar. De använder bara de finaste och mest näringsrika ingredienserna för att skapa sina produkter och strävar efter hållbarhet och miljöskydd. Bulk.com erbjuder bland annat hälsotillskott, proteinpulver, vitaminer och mineraler samt sportnäring. Kunden uppmanas att lämna recensioner på deras webbplats för att hjälpa andra kunder att göra informerade val och dela sina erfarenheter med företaget.


Kontaktinformation

🌐 www.bulk.comKategorier

Diet & Hälsa | Kostråd | Vitaminer och Kosttillskott | Fitness