Bulk.com

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.2 för Bulk.com kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Bulk.com:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen från Bulk.com är överlag positiv med en fantastisk kundtjänst och bra attityd. Dock kan det finnas viss förbättringspotential med leveransplacering och kvalitet på vissa produkter. Webbplatsen har brister men erbjuder bra kvalitetsprodukter och rabatter vid nästa köp. Sammantaget ger kunderna ett vissnande betyg på 75% (beräknat från 9 positiva, 3 negativa och 3 neutrala kommentarer).

“Lång leveranstid”

“Svårt att kontakta företaget”

“För mycket oönskad kommunikation”

“Otydlig kommunikation angående marknadsföring”

“Överväldigande mängd e-post och SMS”

“Snabb och 100%”

👍 19   👎 9

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

johanna n - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Lång leveranstid
  • Svårt att kontakta företaget

Zagor Tenej - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • För mycket oönskad kommunikation
  • Kundservice behöver förbättras
  • Otydlig kommunikation angående marknadsföring
  • Överväldigande mängd e-post och SMS

Piotr - 6 år sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb och 100%
  • Låga priser