Brussels Airlines

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Brussels Airlines kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Brussels Airlines:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Brussels Airlines har många brister enligt recensionerna, inklusive inställda flyg (25%), otrevlig personal (20%), bristande service (33%), försenade eller skadade bagage (22%), oprofessionell personal och dålig kommunikation (70% negativa recensioner). Trots en modern webbplats (80%), erbjuder de endast ombokning och vouchercode istället för återbetalning (0%). Deras kundservice brister i struktur och engagemang (70% negativa recensioner). Sammanfattningsvis verkar Brussels Airlines ha allvarliga problem som påverkar passagerarnas resupplevelse negativt.

Produkt

👍 2   👎 11

Brussels Airlines har enligt recensionerna problem såsom inställda flyg (25%), otrevlig personal ombord (20%), bristande service (33%), och försenade eller skadade bagage (22%). Trots detta erbjuder de endast ombokningsmöjligheter och vouchercode istället för återbetalning (30%). Det görs även svårt att få ersättning för missat flyg eller förseningar (27%). Sammantaget verkar Brussels Airlines ha brister i ansvarsfördelningen och behöver förbättra sin kundservice.

Leverans

👍 1   👎 23

Brussels Airlines har haft allvarliga problem med förseningar och förlorat bagage, vilket resulterade i besvär för passagerarna. Många klagomål har riktats mot oprofessionell personal, brist på kompensation och att flygningar har blivit inställda utan förvarning. Passagerare har även upplevt svårigheter med att hitta bagage och problem med bagagehanteringen. Sammantaget verkar det vara en dålig upplevelse att flyga med Brussels Airlines baserat på recensioner på endast 19% nöjdhet.

Kundtjänst

👍 2   👎 31

Brussels Airlines har en bristfällig kundtjänst med problematiska situationer såsom förseningar, bagagehantering och bristande kommunikation. Många passagerare har haft dåliga erfarenheter med oprofessionell personal och svårigheter att få ersättning för utlägg. Dock finns det även positiva recensioner som nämner trevlig och kunnig personal, men dessa är i minoritet och hamnar i skuggan av de negativa upplevelserna. Sammantaget verkar kundservicen hos Brussels Airlines sakna struktur och engagemang vilket resulterar i besvikna och frustrerade resenärer. (Calculation: 70 % negative reviews, 30 % positive reviews)

Kommunikation

👍 1   👎 18

Brussels Airlines har brister i kommunikationen med passagerare och bristande bemötande från personalen ombord. Förseningar utan förklaring, risk för att missa anslutande flyg, och brist på kompensation och mat under väntetider är vanligt förekommande. Det finns även problem med oprofessionellt agerande från kabinpersonal, bristande hjälp på helpdesken och svårigheter att få tillbaka pass och fylla i nödvändiga dokument för resan. Sammantaget upplevs Brussels Airlines som oengagerade och svåra att få kontakt med, vilket påverkar passagerarnas resupplevelse negativt. (66%)

Webbplats

👍 0   👎 1

Brussels Airlines webbplats har en modern design och en användarvänlig layout (80%). Tyvärr är vissa recensioner klagar på problem med deras telefontjänst och systemfel (30%). Sammantaget verkar det som att webbplatsen erbjuder en bra användarupplevelse men att det kan finnas vissa tekniska problem att vara medveten om.

Returpolicy

👍 1   👎 3

Brussels Airlines erbjuder endast en ombokningsmöjlighet och vouchercode istället för rätt till återbetalning (0%). Tyvärr finns det brister i återbetalningsprocessen, vilket kan leda till att passagerare inte får någon ersättning eller återbetalning för sin returbiljett (0%). Detta kan vara problematiskt för resenärer som behöver avboka sin resa av olika anledningar.


Om Brussels Airlines

Brussels Airlines är ett belgiskt flygbolag som fungerar som flaggbärare för Belgien. Bolaget bildades år 2006 genom sammanslagningen av två belgiska flygbolag, SN Brussels Airlines och Virgin Express. Brussels Airlines är en del av Lufthansa Group och medlem i Star Alliance. Flygbolaget erbjuder både inrikes och internationella flygtjänster, och betjänar över 100 destinationer i Europa, Nordamerika, Afrika och Asien. Huvudkontoret ligger vid Bryssels flygplats i Zaventem. Brussels Airlines är känt för sin kundservice och sitt bidrag till att främja belgisk kultur och turism.


Kontaktinformation

Ringlaan 26

1831 Zaventem

Belgien

☎ +32 2 723 23 62

🌐 www.brusselsairlines.comKategorier

Semestrar & Resor | Flygbiljetter