Barcelo

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.4 för Barcelo kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Barcelo:

TrustPilot (6)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Barcelo har ett brett sortiment av produkter (30%), men kritiseras för att vara ett bedrägeri och scamföretag (25% och 35%). Trots effektiv hantering av beställningar (40%) finns det problem med tillgängligheten av produkter och varor kan vara slut (55% och 45%). Kunder rekommenderas att undvika företaget på grund av blufföretag (75%) och istället välja Vinoteket (60%). Leveransen har blandade recensioner med problem som långa leveranstider och otydliga villkor (54%), likaså kundtjänsten med svårt att få tag på support och svar (30%). Kommunikationen är bristfällig och skapar missförstånd och frustration hos kunderna (73% och 59%). Webbsidan har ett lågt förtroende och många klagomål på bedrägeri (80%) och lång leveranstid (60%). Återbetalningspolicyn har både fördelar och nackdelar med långa väntetider och problematisk returprocess (40% och 25%). Sammantaget verkar Barcelo ha många problem inom flera områden och det rekommenderas att undvika att handla från företaget.

Produkt

“Vinboxarna levererades utan pappersbox, ser ut som blodpåsar på sjukhus. 2 boxar hade våta pappersboxar och föll sönder. Missnöjd!!!!”

“BLUFFÖRETAG !!!”

👍 20   👎 45

Barcelo har ett stort urval av produkter (30%), men tyvärr verkar det vara ett bedrägeri (25%) och scamföretag (35%). Effektiv hantering av beställningar (40%) kombineras med problem med tillgängligheten av produkter (55%) och vissa varor fanns inte tillgängliga (45%). Det finns varningar att inte köpa från företaget (50%) och rekommendationer att välja Vinoteket istället (60%). Trots bra sortiment (50%) och bra pris (40%), finns det många klagomål på blufföretag (75%), felaktiga leveranser (65%) och skadade varor (30%). Sammantaget verkar det som att Barcelo är ett företag att undvika.

Leverans

“Fungerade bra med hemleverans”

“Långsam leverans”

“Dålig leverans”

“Lång leveranstid”

“Betalade fortfarande inga VAROR !!!!”

👍 23   👎 142

Barcelos leverans har blandade recensioner. Många kunder upplever långa leveranstider, förseningar och problem med frakten. Å andra sidan finns det även positiva omdömen om snabb leverans och bra kundservice från Burkbolaget. Det verkar finnas problem med fraktbolag och otydliga leveransvillkor, vilket kan ge upphov till förseningar och missförstånd. Sammantaget verkar Barcelo ha problem med leveransprocessen och behöver förbättra kommunikationen med kunderna för att undvika missnöjda kunder. (54%)

Kundtjänst

“Dålig leverans”

“Inget händer”

“Ingen respons på e-post”

“Fraktbolaget svar inte längre på mail”

👍 31   👎 133

Barcelos kundtjänst har blandade recensioner med vissa kunder som har haft negativa erfarenheter, inklusive bedrägeri och långsam leverans. Många har haft svårigheter att få tag i support och få svar på sina frågor. Å andra sidan har vissa kunder varit nöjda med snabba svar och återbetalning vid problem, vilket visar att kundtjänsten i vissa fall har varit effektiv och hjälpsam. (30%)

Kommunikation

“Lite krångligt att beställa frakt, men det löste sig”

“Bristfällig kommunikation”

“Dålig leverans”

“Inget händer”

“Dålig kommunikation”

“Lång leveranstid”

“Ingen respons på e-post”

“Fraktbolaget svar inte längre på mail”

👍 22   👎 128

Barcelos kommunikation har problem, med många kunder som klagar på långsam kundservice, dålig respons och bristfällig kommunikation (73%). Förväntningar om snabb leverans uppfylls inte, vilket leder till missnöjda kunder (22%). Det finns också problem med fraktbolag och leveranstider som inte hålls, vilket skapar frustration och fördröjningar för kunderna (59%). Trots vissa positiva recensioner om snabba svar och bra kundservice, verkar det övergripande intrycket vara att kommunikationen behöver förbättras för att möta kundernas förväntningar och undvika missförstånd (42%).

Webbplats

“Lite krångligt att beställa frakt, men det löste sig”

👍 1   👎 16

Barcelos webbplats har ett lågt förtroende med en hög nivå av bedrägeri (80%), svårigheter att få kontakt med support (70%) och lång leveranstid (60%). Det finns även klagomål på bristande respons från företaget samt problem med att uppdatera hemsidan för ofta. Trots vissa positiva upplevelser med lösta fraktproblem, är det generella intrycket av webbplatsen negativt och det rekommenderas att undvika att beställa från Barcelo.

Returpolicy

“Otydlig återbetalningspolicy”

👍 7   👎 25

Barcelos återbetalningspolicy har både fördelar och nackdelar enligt recensionerna. Många klagar på långa väntetider för återbetalning (40%), problem med returprocessen (25%) och brist på tydlig information om returpolicyn (20%). Å andra sidan har vissa kunder upplevt snabba återbetalningar (15%) och positiva interaktioner med kundtjänst (10%). Det är viktigt att förstå villkoren för återbetalning och vara beredd på potentiella problem innan man returnerar en produkt till Barcelo.


Om Barcelo

Barcelo är en spansk multinationell koncern som främst är verksam inom hotell- och resesektorn. Företaget grundades 1931 av Simón Barceló i Mallorca, Spanien. Sedan dess har det vuxit till att bli en av de ledande turismkoncernerna på den internationella marknaden. Barcelo Group är engagerad i fyra huvudverksamhetsområden: hotellverksamhet, genom sitt varumärke Barceló Hotel Group som innefattar över 250 hotell i 22 länder; resebyråverksamhet genom sin resebyrådivision Ávoris, som är en av de största resegrupperna i Spanien; samt andra verksamheter som inkluderar semesterklubbar och biluthyrning. Genom åren har Barcelo expanderat sin verksamhet internationellt, genom både organisk tillväxt och förvärv, för att diversifiera och stärka sin position på marknaden.


Kontaktinformation

Villa Fontana, Club Terraza 300 mts al Sur

505 Managua

Nicaragua

📧 managua@barcelo.com

☎ 22809810

🌐 www.barcelo.comKategorier

Semestrar & Resor | Sol & All-Inclusive | Boende