Barcelo

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.4 för Barcelo kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Barcelo:

TrustPilot (6)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Barcelos webbplats har ett lågt förtroende med en hög nivå av bedrägeri (80%), svårigheter att få kontakt med support (70%) och lång leveranstid (60%). Det finns även klagomål på bristande respons från företaget samt problem med att uppdatera hemsidan för ofta. Trots vissa positiva upplevelser med lösta fraktproblem, är det generella intrycket av webbplatsen negativt och det rekommenderas att undvika att beställa från Barcelo.

“Lite krångligt att beställa frakt, men det löste sig”

👍 1   👎 16

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Lena - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Fungerade bra med hemleverans
  • Lite krångligt att beställa frakt, men det löste sig