Barcelo

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.4 för Barcelo kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Barcelo:

TrustPilot (6)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Barcelos kundtjänst har blandade recensioner med vissa kunder som har haft negativa erfarenheter, inklusive bedrägeri och långsam leverans. Många har haft svårigheter att få tag i support och få svar på sina frågor. Å andra sidan har vissa kunder varit nöjda med snabba svar och återbetalning vid problem, vilket visar att kundtjänsten i vissa fall har varit effektiv och hjälpsam. (30%)

“Dålig leverans”

“Inget händer”

“Ingen respons på e-post”

“Fraktbolaget svar inte längre på mail”

👍 31   👎 133

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Assar Larsson - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Dålig leverans
  • Inget händer
  • Dålig kommunikation

Sören Brotters - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Lång leveranstid
  • Ingen respons på e-post

lars sandqvist - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Betalade fortfarande inga VAROR !!!!
  • Fraktbolaget svar inte längre på mail
  • BLUFFÖRETAG !!!