Aurelia Skincare

23 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.2 för Aurelia Skincare kommer från 23 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Aurelia Skincare:

TrustPilot (23)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Aurelia Skincare har en generell returpolicy på 30 dagar för att returnera oöppnade produkter, vilket är generöst jämfört med andra företag. Tyvärr har vissa kunder upplevt fördröjda leveranser och svårigheter att få tillbaka sina pengar, vilket kan vara frustrerande. Deras återbetalningsprocess kan ibland vara långsam och krånglig, vilket ger en hel del påfrestning för kunden. (70%) Trots detta är det positivt att de erbjuder en återbetalningspolicy och försöker lösa kundens problem, även om det kan vara en tidskrävande process. (30%)

“Fördröjda leveranser och ingen återbetalning”

“Miljövänlig förpackning”

👍 0   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Dominique James - 10 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Sämsta kundtjänsten någonsin!
  • Fördröjda leveranser och ingen återbetalning
  • Måste betala extra avgifter trots att redan betalat skatt
  • Ingen respons trots upprepade kontakter

kate kate-french2011@hotmail.co.uk - 3 år sedan Trustpilot 🔗

  • Miljövänlig förpackning