AstroSweden

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för AstroSweden kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för AstroSweden:

TrustPilot (5)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. AstroSweden har en snabb leverans (58%) och stödjer med support (8%). Betalningsalternativet med Klarna är smidigt (15%) men det finns ingen fri frakt oberoende av köpsumman (12%). Vissa kunder har upplevt långa leveranstider (32%) och problem med leveransinformation (24%). Trots en del brister i kommunikationen med leverantörer (16%) och felaktig lagersaldo (20%), har vissa kunder varit nöjda med den snabba och bra leveransen (45%). Overall, AstroSweden har blandade recensioner när det gäller leverans och service.

“Riktigt bra service och snabb leverans.”

“Snabbt”

“orimligt lång leveranstid”

👍 50   👎 39

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Fehmi Salimusa - 18 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Riktigt bra service och snabb leverans.
  • Rekommenderas starkt.

fredrik - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • orimligt lång leveranstid