AstroSweden

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för AstroSweden kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för AstroSweden:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. AstroSweden's kundservice får en blandad reaktion från kunderna. Trots att vissa kunder är mycket nöjda med den snabba och professionella supporten, finns det även negativa recensioner angående bristande kundhantering, långsam svarstid och problem med återbetalningar. Kundtjänsten uppskattas för sin hjälpsamhet och kunskap, men vissa kunder upplever svårigheter med kommunikation och betalningssystem. Totalt sett verkar kundservicen vara effektiv och tillmötesgående för de flesta kunder, men det finns utrymme för förbättringar. (70%)

“Riktigt bra service och snabb leverans.”

“Rekommenderas starkt.”

“En produkt som inte var ok ersattes snabbt. Bra service!”

👍 127   👎 57

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Fehmi Salimusa - 18 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Riktigt bra service och snabb leverans.
  • Rekommenderas starkt.

Anders Holmander - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • En produkt som inte var ok ersattes snabbt. Bra service!