AstroSweden

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för AstroSweden kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för AstroSweden:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. AstroSweden har en kommunikation som både har sina för- och nackdelar. Å ena sidan svarar supporten snabbt och effektivt, och ger bra rådgivning och support (60%), men å andra sidan upplever vissa kunder lång leveranstid och brister i kommunikationen (40%). Det finns även en viss förvirring kring orderhantering och leveransinformation, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten. Ett plus är att betalning via Klarna går smidigt och att vissa kunder upplever en professionell och trevlig bemötande (70%). Men det finns också negativa upplevelser av dålig kundservice och bristande hjälp, som företaget bör arbeta på att förbättra för att öka sitt anseende.

“Fungerar perfekt för mina ändamål”

👍 39   👎 47

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Roger,Karlsson - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Fungerar perfekt för mina ändamål