AstroSweden

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för AstroSweden kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för AstroSweden:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. AstroSweden erbjuder ett stort sortiment av bra optik och sportfiskeprodukter med konkurrenskraftiga priser och bra kundservice (80%). Trots vissa problem med lagersaldo och leveranstider samt blandade recensioner av leverans och support, har företaget en användarvänlig webbplats och en enkel returpolicy som behöver förbättras för att öka kundnöjdheten (70%). Sammantaget, AstroSweden har potential att vara en ledande destination för kunder som söker bra optik och sportfiskeprodukter i Sverige, men det finns utrymme för förbättringar, speciellt när det gäller leveranser och kundsupport.

Produkt

“Snabbt”

“En produkt som inte var ok ersattes snabbt. Bra service!”

“Fungerar perfekt för mina ändamål”

👍 66   👎 22

AstroSweden har ett stort och bra sortiment med fokus på sportfiske och optik, vilket uppskattas av kunderna (70%). Trots vissa problem med lagersaldo och leveranstider har produkterna ersatts och kundservicen har varit utmärkt (80%). Priserna är konkurrenskraftiga och hjälpen med att välja rätt produkt har varit mycket uppskattad (90%). Trots vissa brister i lagerhanteringen och leveranstiderna, är AstroSweden fortfarande en populär destination för kunder som söker bra optik i Sverige (80%). Sammantaget erbjuder AstroSweden bra produkter med bra kundservice och valmöjligheter, även om det kan finnas utmaningar med lagerhantering och leveranser.

Leverans

“Riktigt bra service och snabb leverans.”

“Snabbt”

“orimligt lång leveranstid”

👍 50   👎 39

AstroSweden har en snabb leverans (58%) och stödjer med support (8%). Betalningsalternativet med Klarna är smidigt (15%) men det finns ingen fri frakt oberoende av köpsumman (12%). Vissa kunder har upplevt långa leveranstider (32%) och problem med leveransinformation (24%). Trots en del brister i kommunikationen med leverantörer (16%) och felaktig lagersaldo (20%), har vissa kunder varit nöjda med den snabba och bra leveransen (45%). Overall, AstroSweden har blandade recensioner när det gäller leverans och service.

Kundtjänst

“Riktigt bra service och snabb leverans.”

“Rekommenderas starkt.”

“En produkt som inte var ok ersattes snabbt. Bra service!”

👍 127   👎 57

AstroSweden's kundservice får en blandad reaktion från kunderna. Trots att vissa kunder är mycket nöjda med den snabba och professionella supporten, finns det även negativa recensioner angående bristande kundhantering, långsam svarstid och problem med återbetalningar. Kundtjänsten uppskattas för sin hjälpsamhet och kunskap, men vissa kunder upplever svårigheter med kommunikation och betalningssystem. Totalt sett verkar kundservicen vara effektiv och tillmötesgående för de flesta kunder, men det finns utrymme för förbättringar. (70%)

Kommunikation

“Fungerar perfekt för mina ändamål”

👍 39   👎 47

AstroSweden har en kommunikation som både har sina för- och nackdelar. Å ena sidan svarar supporten snabbt och effektivt, och ger bra rådgivning och support (60%), men å andra sidan upplever vissa kunder lång leveranstid och brister i kommunikationen (40%). Det finns även en viss förvirring kring orderhantering och leveransinformation, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten. Ett plus är att betalning via Klarna går smidigt och att vissa kunder upplever en professionell och trevlig bemötande (70%). Men det finns också negativa upplevelser av dålig kundservice och bristande hjälp, som företaget bör arbeta på att förbättra för att öka sitt anseende.

Webbplats

👍 4   👎 6

AstroSwedens webbplats har en användarvänlig design och gör det enkelt att hitta rätt fäste och returnera felbeställda varor (95%). Tyvärr finns det problem med lagersaldo och leveranser, vilket kan vara frustrerande för kunderna (75%). Trots detta ger de missvisande information och bristande hjälp (60%). Det är positivt att det finns ett lättanvänt mikroskop med tillbehör tillgängligt på sidan (90%). Tyvärr finns det rapporter om aldrig skickade beställningar och problem med leveranser som inte hålls, vilket kan ge intrycket att AstroSweden inte är ett seriöst företag (50%). Sammanfattningsvis har AstroSwedens webbplats fördelar såsom enkel beställningsprocess och tillgänglighet av mikroskop med tillbehör, men problem med leveranser och bristande kundsupport drar ner helhetsintrycket (70%).

Returpolicy

👍 8   👎 6

AstroSweden har en enkel returpolicy som ger möjlighet att returnera felbeställda varor med en medföljande fraktsedel. Återbetalning kan dock vara krånglig och ta lång tid (40%), vilket kan vara besvärligt för kunderna. Kundsupporten får beröm för bra rådgivning (20%), men vissa kunder har valt att handla på andra ställen på grund av avsaknad av fri frakt (20%). Sammantaget erbjuder AstroSweden en lätt och smidig returprocess, men förbättringar krävs för att effektivisera återbetalningsprocessen. (40%)


Om AstroSweden

AstroSweden är ett företag specialiserat inom området outdoor, jakt och naturvetenskap. Företaget grundades med visionen att erbjuda människor möjligheten till bättre natur- och jaktupplevelser genom att erbjuda högkvalitativa produkter och upplevelser. AstroSweden har etablerat sig som en pålitlig aktör inom branschen och strävar efter att vara en naturlig samlingsplats för alla som är intresserade av outdoor, jakt och naturvetenskap. Företaget erbjuder ett omfattande sortiment av produkter och tjänster, inklusive teleskop, mikroskop, kikare och diverse andra utrustningar. Utöver produkter erbjuder AstroSweden även olika typer av tjänster, som aktiviteter och evenemang inom outdoor och naturvetenskap. AstroSweden uppmuntrar kunder att lämna recensioner för att hjälpa andra konsumenter att fatta informerade val. Genom att lämna en recension kan man bidra till att företaget kan fortsätta förbättra sin service och utbud.


Kontaktinformation

Axvallagatan 16

532 37 SKARA SKARA

Sverige

📧 info@astrosweden.se

☎ 0511-798100

🌐 www.astrosweden.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik