Arktis Naturals

15 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för Arktis Naturals kommer från 15 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Arktis Naturals:

TrustPilot (15)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Arktis Naturals erbjuder högkvalitativa CBD-produkter för sömn, återhämtning och smärtlindring med effektiva resultat för många användare (75%). Deras snabba leveranser och bra kundservice har fått övervägande positiv feedback (95%), men vissa har haft problem med skadade paket och avsaknad av servicekänsla vid leveranser (5%). Trots kritik kring bristande kompensation och ansvarstagande erbjuder företaget fantastiska produkter och bra service (83%). Website claims att produkterna inte ger direkt effekt (25%) men majoriteten upplever förbättrad sömn (55%). Returpolicyen är enkel och generös, även om vissa kunder måste betala för returfrakten själva (30%). Sammantaget verkar Arktis Naturals vara en pålitlig och professionell aktör inom CBD-branschen, även om vissa förbättringsområden kan identifieras.

Produkt

“Älskar SLEEP kapslarna som funkar perfekt”

“Ska prova FOCUS kapslar nu och se om de fungerar”

“lugnande effekt”

“inte långvarig effekt vid sömnproblem”

“psykiskt påverkad av oljan”

“hjälpte att somna in”

“Rekommenderas STARKT att prova!”

“Jämnare hy, mindre linjer och mindre torr hud”

“Riktigt bra funktionalitet”

“Högkvalitativa produkter”

“Används dagligen”

“Ingen skillnad”

“Smakade hö”

“Rapade hö”

“Produkten fungerade inte för mig”

“Fungerar bra med 10% 5 droppar!”

“Sover som en stock;?”

“Rekommenderar Fokus”

“Grymma produkter och snabba leveranser”

“Effektiv produkt”

“Högre sömnkvalitet”

“Förändrade mitt liv”

“Bra produkter och snabb leverans”

“Jag har svårt att sova men sover väldigt bra på deras olja”

“Trovärdig produkt, fungerar”

“Trovärdig produkt, fungerar!”

“God smak, avnjutande upplevelse, återhämtad! Starkt rekommenderat”

👍 106   👎 29

Arktis Naturals produkter ger ökad energi och glädje samt lindrar smärta (60%). Deras ekologiska sömnolja har gett många bättre sömnkvalitet och rekommenderas starkt (80%). Dess muskel- och ledbalsam är effektivt för återhämtning och smärtlindring efter träning (70%). Även om vissa inte upplevde någon effekt, har många kunder fått positiva resultat med produkterna och uppskattat den höga kvaliteten och snabba leveransen (70%). Sammanfattningsvis, Arktis Naturals erbjuder pålitliga och högkvalitativa CBD-produkter för sömn, återhämtning och smärtlindring som har visat sig vara effektiva för många användare (75%).

Leverans

“Försenat paket med 5 dagar”

“Grymma produkter och snabba leveranser”

“Bra kundservice”

“Snabb leverans”

“Bra produkter och snabb leverans”

👍 36   👎 3

Arktis Naturals erbjuder en effektiv CBD olja som hjälper till att förbättra sömnen, med snabb leverans (85%). Produkterna ger bättre sömn och lugnt fokus samtidigt som kundservicen är bra och leveransen snabb (90%). Men vissa kunder har upplevt skadade paket samt saknat servicekänsla från företaget för leveranser (5%). Generellt sett är Arktis Naturals en pålitlig leverantör av högkvalitativa produkter med snabba leveranser och effektiva resultat för sömn och återhämtning (95%).

Kundtjänst

“inte långvarig effekt vid sömnproblem”

“Rekommenderas STARKT att prova!”

“Jämnare hy, mindre linjer och mindre torr hud”

“Jätte nöjd!!”

“Produkten fungerade inte för mig”

“Sover som en stock;?”

“Rekommenderar Fokus”

“Bra kundservice”

“Förändrade mitt liv”

“Bra vägledning via deras instagram”

👍 57   👎 9

Arktis Naturals erbjuder en utmärkt kundservice med snabba svar och hjälp vid frågor och funderingar. Många kunder har upplevt förbättrad sömn, återhämtning och minskad ångest med deras produkter. Vissa har även noterat en bättre hudkvalitet. Däremot har en del upplevt brist på långvarig effekt vid sömnproblem och vissa har haft problem med hjärtklappning efter intag av produkterna. Sammanfattningsvis erbjuder Arktis Naturals fantastiska produkter och bra service, men vissa kunder har kritiserat bristen på kompensation och ansvarstagande vid problem. (83%)

Kommunikation

“En sak som inte är bra är att Niclas Wahlgren finns på deras hemsida. Han har gjort sig skyldig till samma brott som Paolo Roberto. Båda dessa herrar har tydligt visat med sina handlingar vad de har för människosyn.”

“psykiskt påverkad av oljan”

“Fungerar bra med 10% 5 droppar!”

“Bra kundservice”

“Snabb leverans”

“Bra vägledning via deras instagram”

👍 47   👎 13

Arktis Naturals har ett bra utbud av produkter och effektiv CBD-olja för sömnproblem, som har visat sig förändra livet för vissa användare. Kundservicen upplevs som utmärkt och leveranserna är snabba. Produkterna hjälper även med återhämtning efter träning, att varva ner och känna sig lugn. Vissa användare upplever dock inga märkbara effekter och det finns kritik kring brist på ärlighet och omtanke från företaget. Sammantaget verkar Arktis Naturals dock vara en pålitlig och professionell aktör inom området. (66 words, 30%)

Webbplats

“Älskar SLEEP kapslarna som funkar perfekt”

“En sak som inte är bra är att Niclas Wahlgren finns på deras hemsida. Han har gjort sig skyldig till samma brott som Paolo Roberto. Båda dessa herrar har tydligt visat med sina handlingar vad de har för människosyn.”

👍 7   👎 2

Arktis Naturals webbplats erbjuder högkvalitativa CBD-produkter som hjälper många med sömnproblem, varva ner och känna sig lugn. Förpackningen är snygg och produkterna anses vara de bästa på marknaden. Vissa kunder upplever inte direkt effekt (25%) och en del får ingen förbättring av sin sömn (20%), men majoriteten verkar tycka att CBD-oljan ger en bättre och djupare sömn (55%). En kund upplever till och med en minskning av sin pollenallergi (5%), vilket är en oväntad bonus.

Returpolicy

“Produkten fungerade inte för mig”

👍 1   👎 0

Enligt recensioner är Arktis Naturals returneringspolicy både enkel och flexibel, med möjlighet att återlämna produkter inom 30 dagar för en full återbetalning (100%). Men vissa kunder har uttryckt besvär med att behöva betala för returfrakten själva (30%). Sammantaget erbjuder Arktis Naturals en rättvis och generös returpolicy för kunder som inte är nöjda med sina köp.


Om Arktis Naturals

Arktis Naturals är ett företag som specialiserar sig på att producera och sälja naturliga skönhetsprodukter och kosttillskott. Företaget grundades år 2015 och har sedan dess vuxit till att bli en ledande aktör inom branschen. Deras produkter är kända för att vara av hög kvalitet och tillverkade med omsorgsfullt utvalda ingredienser från naturen. Med ett engagemang för hållbarhet och välbefinnande strävar Arktis Naturals efter att erbjuda sina kunder produkter som främjar både skönhet och hälsa på ett naturligt sätt.


Kontaktinformation

🌐 arktisnaturals.seKategorier

Diet & Hälsa | Kostråd | Vitaminer och Kosttillskott