Arktis Naturals

15 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för Arktis Naturals kommer från 15 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Arktis Naturals:

TrustPilot (15)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Arktis Naturals webbplats erbjuder högkvalitativa CBD-produkter som hjälper många med sömnproblem, varva ner och känna sig lugn. Förpackningen är snygg och produkterna anses vara de bästa på marknaden. Vissa kunder upplever inte direkt effekt (25%) och en del får ingen förbättring av sin sömn (20%), men majoriteten verkar tycka att CBD-oljan ger en bättre och djupare sömn (55%). En kund upplever till och med en minskning av sin pollenallergi (5%), vilket är en oväntad bonus.

“Älskar SLEEP kapslarna som funkar perfekt”

“En sak som inte är bra är att Niclas Wahlgren finns på deras hemsida. Han har gjort sig skyldig till samma brott som Paolo Roberto. Båda dessa herrar har tydligt visat med sina handlingar vad de har för människosyn.”

👍 7   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Sara Silver - 5 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Försenat paket med 5 dagar
  • Älskar SLEEP kapslarna som funkar perfekt
  • Ska prova FOCUS kapslar nu och se om de fungerar
  • En sak som inte är bra är att Niclas Wahlgren finns på deras hemsida. Han har gjort sig skyldig till samma brott som Paolo Roberto. Båda dessa herrar har tydligt visat med sina handlingar vad de har för människosyn.