Coursera

Alla recensioner

Coursera

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo EnglishPapa
EnglishPapa
0 recensioner

Engelska är ett språk som används nästan överallt i hela världen. Många har turen i livet att kanske lära...

Logo Euroflorist
Euroflorist
14 recensioner

Nästan alla människor blir glada då de får göra någon annan glad. Men ibland kan det vara svårt att finna ti...

Coursera

Har man ett intresse av att lära sig något nytt så kan man såklart gå in på nätet och försöka hitta olika kurser som går nära där man bor eller i en närliggande stad. Men i dagsläget behöver man heller inte gå alla sina kurser på fysiska platser, utan man kan faktiskt lära sig något nytt genom att sitta hemma i soffan med datorn i knät. Genom att studera hemma så slipper man samlas i ett klassrum med andra personer, samt att man kan på egen hand och med sin egna tid välja då man vill studera eller inte vill. Många personer föredrar att studera hemma själv eftersom de arbetar mycket bättre på egen hand.  Coursera är en plattform som erbjuder olika typer av kurser online.
 
Inne hos oss man kan finna svaren på många olika frågor genom att läsa recensioner. Man kan tex hitta svrane till frågor som: Om man känner sig missnöjd över någon kurs man redan betalat för via Coursera, hur ska man göra då? Är det möjligt att byta en kurs mot någon annan? Kommer jag att behöva göra ett prov i slutet av min kurs eller finns det inte någon möjlighet till det?

Information om tjänsten Coursera
Daphne Koller och Andrew Ng är de två personer som under 2012 grundades och lanserade plattformen Coursera. Idag är plattformen en internationell läro hemsida med många anhängare. Flera olika skolor och företaget har samarbetat för att ta fram och hålla igång hela plattformen och idag är det cirka 500 företag som hjälper till samt 6 000 olika skolor och samhällen. Kurserna i plattformen kan antingen nås online via webbläsaren på datorn, men det finns även en app som kan användas både i mobilen och plattan. Coursera driver även ett flertal bloggar som kan nås och läsas inne via deras egen hemsida. 

Det som erbjuds via Coursera
Inne i plattformen finns de olika ämnen kategoriserade som tex: business, hälsa, matte och logik, språk inlärning och så vidare. Alla dessa olika ämnen har även flera underkategorier med ännu mer specifikt ämne och speciella kurser. Helt nya kunder har möjligheten att gratis prova på tjänsten och få tillgång till hundratals olika gratiskurser. Gratis kurserna håller på i ungefär 4-12 timmar. Det finns även guidade projekt som har en längd på cirka 1-2 timmar som kostar cirka 10 USD, och sedan finns det speciella kurser som har en längd på 1-3 månader och de kostar 39 USD per månad. 

Hur Coursera kan kontaktas
På företagets hemsida finns en så kallad “FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle det vara så att kunden inte hittar svaret på sin fråga eller om hen av någon annan orsak vill kontakta Coursera så är det möjligt genom att skicka e-post till dem. Företaget svarar på inkomna frågor så snabbt som möjligt. 

Har du gått någon kurs via Coursera? Har du det så kan väl du skriva en egen recension och berätta vilken typ av kurs du valde att gå, om du kommer att gå kurser via dem igen och även om du tyckte att det var värt tiden. 


Tips för dem som pluggar.