OmdömesStalle

  Recensioner Autodoc

  Idag är världen mer progressiv än någonsin förr. Uppfinningar upptäckts varje dag, förutom det blir allting också mer digitalt. Till exempel: Det gamla sättet; åka in till stan för att kunna köpa en produkt, lösa ut paket, eller att helt enkelt handla hushållsprodukter. Detta gamla sätt har en charm i sig, men är dyrt och tidskrävande. Det nya sättet; man har möjlighet att beställa samma produkter och tjänster, undertiden som man sitter hemma i soffan. Beställningarna idag görs oftast via en dator eller smarttelefon. I beställningarna kan man ofta kryssa i ”leverans till hemadress”. Då skickas produkterna ut till vald hemadress.

  Den nya standarden har sakta men säkert blivit att de företagen som har någonting till salu, ska också ha en hemsida med en egen webbshop. Att äga en webbshop har nästan inga negativa sidor, eventuellt kan den äldre generationen tycka att det är tekniskt svårt, vissa uppfinner det som petigt och irriterande. Listan på positiva saker med webbshop är betydligt längre. En av dessa fördelar är: Om är företagare men har svårt att få företaget och synas, då kan det löna sig att skaffa en webbshop. Marknadsför man företaget i dagens läge på rätt sätt, som dessutom har en webbshop, ja då har man all möjlighet i världen att få företaget att synas.

  Det finns många företag som har gjort framsteg med hjälp av en webbshop, och ett av dessa företag är Autodoc.

  Mer om Autodoc

  Autodoc är ett företag som säljer bildelar till alla bilmärken och modeller. Autodoc har sitt huvudkontor i Berlin, och idag driver företaget en online butik som är riktat åt 26 europeiska länder. De vanligaste kunderna är privatpersoner och företagare.

  AUTODOC - We will teach everyone how to fix a car

  Vad erbjuder Autodoc?

  Inne på företagets hemsida/webbshop kan man gå igenom vad företaget erbjuder. När det gäller bildelar så är de oftast specifika delar och versioner som behövs, därför kan man söka produkter enligt delens nummer eller namn.

  Beställer man för mer än 1900 kr så erbjuder Autodoc gratis leverans (leveranspris för däck är alltid gratis). Om beställningen har ett totalvärde på mindre än 1900 kr så kostar leveransen 99,00 kr. Gratis leverans gäller inte för skrymmande paket, beställningar ytterom Sverige, eller om vald adress är på en ö. Om man villa vara säker på att man inte missar rabatter eller nyheter från Autodoc så har dom ett nyhetsblad som man kan prenumerera på.

  Hur får jag kontakt med Autodoc?

  Om man har frågor och funderingar så lönar det sig först att gå in på deras hemsida, troligtvis kommer man att hitta sitt svar där. Om man inte hittade sitt svar där så kan man kontakta Autodoc via email eller telefon, information om dessa kontaktuppgifter hittas på deras hemsida.

  Skriv gärna en recension när du har möjlighet att göra det. Recensioner är en erfarenhet, och med hjälp av din erfarenhet kan andra lära sig. Då kan andra ta och fundera om det företaget du skrev en recension om är värt deras tid eller inte. Kom ihåg när du skriver en recension att den ska vara riktig.


  Autodoc
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (4)

  3.8
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4.6
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  6.6
  Leverans
  rating
  2.6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Dåligt

  Mycket dålig leverans tar skruvat

  Av: Kim Roxström17-11-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  Dåligt

  Mycket dålig leverans aldrig mera tar skruvat

  Av: Kim Roxström17-11-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  4
  rating

  Missnöjd

  Fick beställa en grej, efter 6mån den gick sönder. Garanti gäller men de frågar mig hela tiden om mer info fast jag har skickat den flera ggr. Totalt besviken!

  Av: Goran08-10-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  4.5
  rating

  Stå för f-n för era misstag!

  Beställde Ridex bromsskivor,autodoc skickade sitt eget märke Stark.Monterade o kollade på verkstadens bromstest,som omgående visade att Starks bromsskivor va rena skiten,de va skeva redan vid leverans. Pratade/skrev med deras värdelösa kundtjänst,de sa att jag måste montera av skivorna o skicka in dem. Jag kan förstå det,men de hade inte skickat vad jag beställt o utan att fråga mig,o jag ville då att de skickade vad jag beställt o en retursedel,så att jag inte måste ställa bilen som jag behöver varje dag.Inget samarbete. Några månader senare köpte jag Bremboskivor som jag monterade,inga problem med dem. Nu fick jag ju göra allt två gånger,för att autodoc INTE skickat vad jag beställt! Därför ville jag ha ersättning för ett montage på verkstaden,näe sa autodoc,de e din verkstads fel som monterade skivorna på en bil med ett bromssystem som va helt utslitet/kass......Jag frågade hur de kunde veta det utan att ens ha sett en bild på min bil,inget svar,självklart undrade jag också varför mitt värdelösa bromssystem kunde bli bra med nya skivor,inget svar.De största problemet med deras värdelösa kundtjänst,är att de flesta som jobbar där inte vet något om bilar,över huvud taget!!Sen har de en garantichef som heter Stefan,han är en riktig j-la kärring,som inte vågade prata med mig,fast jag påtalade det i mail o samtal. Bytte säkert över 50-60 mail + åtskilliga samtal med dem,men deras filosofi är att man ska tröttna så dem slipper göra rätt för sig. Jag får gratulera dem,jag fick ingen ersättning för att dem gjort fel o att jag fick göra jobbet 2 ggr pga av deras INKOMPETENS!!!

  Av: C. J.16-09-2020
  Joakim08-10-2020

  Så jävla fegt!! Tjuvar. Tror det är dags att besöka ägarna....

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om Autodoc

  Din recension

  FAQ

  Är Autodoc ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Autodoc. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.8/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Autodoc?

  Autodoc är huvudsakligen aktivt i Biltjänster kategorin, mer specifikt inom Andra Biltjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Autodoc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.