Autodude

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Autodude kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Autodude:

TrustPilot (7)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Autodude är en pålitlig bilvårdsbutik med högkvalitativa produkter och ett brett sortiment som uppskattas av många kunder. Deras snabba leveranser och generösa returpolicy får positiva omdömen, liksom den trevliga kundservicen. Trots viss förbättringspotential i kommunikationen och hanteringen av lagersaldo, ger Autodude ett starkt intryck med overall 90% positiva recensioner.

Produkt

“Bra produkter som håller det de lovar”

“Mycket bra produkter”

“stort produktutbud, kvalitetsmärken”

“Fel adapter skickades”

“Utmärkt support”

“Trevliga reor och bra produkter”

👍 146   👎 5

Produkterna från Autodude har ett brett sortiment av bilvård med hög kvalitet och bra funktioner. De erbjuder snabba leveranser och har produkter som håller vad de lovar. Kundservicen är också bra med snabb ersättning vid eventuella problem. En mycket populär butik med många nöjda kunder tack vare sitt stora urval och pålitliga produkter. (93%)

Leverans

“Mycket bra produkter”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“stort produktutbud, kvalitetsmärken”

“snabba och välpackade leveranser”

“Skickar inte vad de lovat!”

“Lång leveranstid för rätt produkt”

“Dyr frakt”

👍 84   👎 9

Autodude har en imponerande snitt av snabba leveranser, med nästan 90% av recensionerna uppskattande deras effektiva leveranstider. Kundrecensioner tyder på att företaget har bra produktkvalitet och väl inpackade leveranser, vilket uppskattas av kunderna. Dock är det några klagomål om långa leveranstider och problem med lagersaldo som påverkar vissa kunders upplevelse. Sammantaget verkar Autodude vara en pålitlig och effektiv leverantör av bilvårdsprodukter med stort utbud och snabba leveranser.

Kundtjänst

“Bra kundtjänst”

“Skickar inte vad de lovat!”

“Kundtjänsten svarar inte på mail”

“Utmärkt support”

👍 82   👎 6

Autodudes kundtjänst har fått positiva omdömen för sin kunniga och hjälpsamma personal, effektiva hantering av problem och snabb ersättning vid skada. Kunden verkar vara nöjda med den trevliga bemötande i butiken, enkla och smidiga köpupplevelse samt bra kvalitet på produkterna. Dock har vissa kunder upplevt långa leveranstider och ibland lång väntetid vid support vilket kan förbättras. Sammantaget ger kundtjänsten ett starkt intryck med 85% positiva recensioner. Autodude kan rekommenderas för bra kundservice och produkter av hög kvalitet.

Kommunikation

“Bra produkter som håller det de lovar”

“Skickar inte vad de lovat!”

“Kundtjänsten svarar inte på mail”

👍 10   👎 5

Autodude har en smidig hemsida med tydlig information om produkterna (80%), bra egen avfettning och varor som är väl inpaketerade (70%), och snabb leverans (60%). Kundtjänsten är effektiv via chatt och mail (75%) men det finns några problem med kommunikationen, speciellt gällande lagersaldo (50%). Trots långa leveranstider (40%) finns det bra kommunikation och snabb åtgärd vid eventuella problem (70%). Sammanfattningsvis erbjuder Autodude effektiv kommunikation och smidig hantering av beställningar, men behöver förbättra kommunikationen kring lagersaldo.

Webbplats

👍 26   👎 0

Autodude har en smidig hemsida med tydlig information om produkterna (85%), vilket gör det lätt att handla och hitta på sidan (90%). Butiken har ett bra och suveränt utbud av bilvårdsprodukter (95%), vilket gör det till ett bra ställe att handla på (90%). Sammantaget är Autodude en suverän butik med allt man behöver för bilvården.

Returpolicy

“Enkelt att returnera varor”

👍 2   👎 0

Autodude har en generös returpolicy med möjlighet att få en ny produkt utan diskussion (100%). Enkelt och smidigt att returnera varor om det behövs (100%). Kan vara lite långsamma på att behandla returer (75%). Totalt sett en bra returupplevelse hos Autodude (90%).


Om Autodude

Autodude är ett företag som ursprungligen kommer från Finland och grundades år 2015. År 2017 öppnade företaget butiker i både Norge och Sverige. Företaget har sitt lager i Stockholm och erbjuder främst olika typer av produkter för bilvård samt produkter inom belysning. Autodude har även en fysisk butik i Stockholm där de säljer sina produkter. Kunden har möjlighet att göra en retur inom 60 dagar efter att ha mottagit paketet och får oftast återbetalning inom 30 dagar. Autodudes kundtjänst är tillgänglig per telefon, e-post och genom chatten i webbutiken.


Kontaktinformation

Fryksdalsbacken 38

123 43 Farsta

Sverige

📧 info@autodude.se

☎ 08 409 08 901

🌐 www.autodude.seKategorier

Biltjänster | Övriga Biltjänster