Wellobe

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Wellobe kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Wellobe:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Wellobe har bristfällig kundservice med korkade svar och långsam svarstid. Personalen saknar utbildning och det är svårt att få kontakt med en ansvarig person. En del kunder har fått bra hjälp med viktnedgång och recepten är uppskattade, men många har haft problem med att avsluta medlemskap, betalningar och få korrekt information. Många känner sig lurade och övergivna av kundtjänsten, vilket leder till en negativ upplevelse för många användare. (67%)

“totalt värdelöst”

“inte hjälpt dem”

👍 15   👎 93

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

JF Jomppan - 12 månader sedanTrustpilot 🔗

  • totalt värdelöst
  • slöseri med pengar
  • inte hjälpt dem
  • syns på Aftonbladet hela tiden
  • vanligt sunt förnuft