Wellobe

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Wellobe kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Wellobe:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Wellobe har en begränsad app med en tråkig layout och vissa användare tycker inte att den är värd pengarna (15-20%). Kundservicen och recepten beskrivs som bra för vissa, men många har haft problem med att avsluta sina medlemskap och få korrekt information (25-67%). Kommunikationen och webbplatsen har bristfälligheter och leder till förvirring hos användarna (40-60%). Returpolicyn är extremt dålig enligt recensionerna och leder till en låg kundnöjdhet (33.33%). Sammantaget har Wellobe blandade recensioner och upplevelser, med vissa positiva aspekter men också många problem som leder till missnöjda användare.

Produkt

“totalt värdelöst”

“slöseri med pengar”

“inte hjälpt dem”

“syns på Aftonbladet hela tiden”

“vanligt sunt förnuft”

👍 17   👎 33

Wellobe har en begränsad app med en tråkig layout och svårt att använda, men den kan ändå vara motiverande med grafer och enkelt att använda (15%). Kundservice och recept beskrivs som jättebra, och vissa användare har fått god hjälp med viktnedgång (25%). Dock finns det klagomål på lurande villkor och undermålig appfunktionalitet, samt att vissa inte tycker att appen är värd pengarna (20%). Det saknas personliga träningsprogram och veckomeny med inköpslista (10%). Sammanfattningsvis verkar det som att Wellobe fungerar bra för vissa användare medans andra tycker att den är totalt värdelös baserat på deras personliga erfarenheter.

Leverans

👍 2   👎 13

Wellobe erbjuder en enkel och praktisk plattform för att använda friskvårdsbidraget, men har brister när det gäller att kommunicera med Klarna om betalningar och med avslut av medlemskap. Många användare har haft problem med att säga upp sina medlemskap och har blivit debiterade trots att de har avslutat det i förväg. Trots positiva aspekter som personliga träningsprogram och veckomeny med inköpslista, har vissa kunder blivit besvikna och känner att de har kastat sina pengar i sjön. Enligt recensionerna är det svårt att rekommendera Wellobe på grund av dessa problem, vilket resulterar i en låg kundnöjdhet på endast 20%.

Kundtjänst

“totalt värdelöst”

“inte hjälpt dem”

👍 15   👎 93

Wellobe har bristfällig kundservice med korkade svar och långsam svarstid. Personalen saknar utbildning och det är svårt att få kontakt med en ansvarig person. En del kunder har fått bra hjälp med viktnedgång och recepten är uppskattade, men många har haft problem med att avsluta medlemskap, betalningar och få korrekt information. Många känner sig lurade och övergivna av kundtjänsten, vilket leder till en negativ upplevelse för många användare. (67%)

Kommunikation

“totalt värdelöst”

“inte hjälpt dem”

“syns på Aftonbladet hela tiden”

“vanligt sunt förnuft”

👍 14   👎 63

Wellobe har potential att hjälpa med viktnedgång och har bra recept, forum och tjänst, även om vissa tycker att layouten är tråkig och kundtjänsten är oflexibel. Kommunikationen är bristfällig, med långsam svarstid och otydliga svar, vilket leder till förvirring och missnöje hos många användare (60%). Dessutom verkar det vara problematiskt att ändra mailadress på kontot och få tydlig information om medlemskapet, vilket skapar frustration och förtroendekris (50%). Trots vissa positiva aspekter behöver Wellobe förbättra sin kommunikation och kundsupport för att öka kundnöjdheten och öka transparensen (40%).

Webbplats

“syns på Aftonbladet hela tiden”

👍 4   👎 8

Wellobe är en mycket motstridig webbplats baserat på dessa recensioner. Å ena sidan erbjuder den bra recept och en motiverande layout med grafer för medlemmar att följa (60%). Å andra sidan klagar vissa på tråkig layout, svårighet att använda appen och brist på korrekt information om mat och dryck (40%). Sammantaget verkar det vara en blandad upplevelse för användarna.

Returpolicy

👍 0   👎 8

Wellobe har enligt recensionerna en extremt dålig returpolicy med en låst problematik, svårigheter att avsluta prenumeration och betalningar, samt obefintlig service vid ångerrätt. Dessutom finns det klagomål på att konton inte aktiveras trots betalning samt att kunder upplever lurendrejeri och betalar i onödan. Sammantaget verkar Wellobe ha en mycket bristfällig och problematisk returpolicy med en låg kundnöjdhet, vilket kan vara avskräckande för potentiella kunder. (33.33%)


Om Wellobe

Wellobe är ett etablerat företag inom hälso- och wellnessbranschen som fokuserar på att hjälpa sina kunder att förbättra sin hälsa genom personlig kost och träning. Med en lång historia av framgång, har Wellobe etablerat sig som en pålitlig och professionell partner för sina kunder. Företaget erbjuder skräddarsydda produkter och tjänster som möter individuella behov, vilket ger kunderna en personlig och framgångsrik upplevelse. Med fokus på kost, träning och motivation, erbjuder Wellobe också verktyg som kaloriräknare för att hjälpa kunderna att hålla koll på sin energibalans. Genom att erbjuda hälsosamma recept, inspirerande artiklar och ett online-samhälle av experter och medlemmar, strävar Wellobe efter att hjälpa sina kunder att uppnå och bibehålla en hälsosam livsstil.


Kontaktinformation

🌐 wellobe.aftonbladet.seKategorier

Diet & Hälsa | Gå Ner i Vikt | Fitness