Wellaware

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Wellaware kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Wellaware:

TrustPilot (5)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Wellaware är en välrenommerad firma med högkvalitativa produkter som får höga betyg från kunderna, med 87% som lovordar smaken. Kundnöjdheten ligger på 91% tack vare enkel beställningsprocess och snabba leveranser. Trots vissa klagomål på betalningsbekräftelse och kommunikation så erbjuder företaget ändå snabba leveranser och bra produkter till sina kunder, vilket gör dem till ett bra val för enkel och smidig handel.

Produkt

“Goda smaker och snabb leverans”

“God och effektiv BCAA”

“God Lemonsmak”

“Bra effekt som PWO, innehåller BCAA och sportdryck”

“Snabb leverans”

“God smak”

👍 63   👎 1

Wellaware's produkter får höga betyg från kunderna med många positiva recensioner. Den fräscha och uppfriskande smaken av dryckerna på burk samt PWO och BCAA passar många, med 87% av recensionerna som lovprisar smaken. Kunderna uppskattar även enkelheten i beställningsprocessen och snabba leveranser, vilket ger företaget en 91% kundnöjdhet. Produkterna anses ha hög kvalitet och innehålla viktiga vitaminer, vilket ger en 83% positiv bedömning av produkternas egenskaper.$totality 2617$totality 2617$totality 87$totality 91$totality 83$totality

Leverans

“Goda smaker och snabb leverans”

“Snabb leverans”

“God smak”

“Snabb leverans”

👍 25   👎 1

Wellaware erbjuder riktigt bra PWO med god smak och snabb leverans (90%). Det är smidigt att dryckerna kommer på burk och beställningen är enkel och smidig (80%). De erbjuder även bra utlämningsställen och väl genomförd packning (85%). Tyvärr saknades betalningsbekräftelse för vissa kunder (70%), men överlag erbjuder de snabba leveranser och grymt bra produkter (95%). Sammantaget ett bra val för enkel och smidig handel av superprodukter.

Kundtjänst

“Kan verkligen rekommenderas”

👍 27   👎 1

Wellaware har en otroligt hög kundnöjdhet med 95% av kunderna som uttrycker att de är nöjda med kundservicen. Många kunder lovordar företaget för deras snabba och effektiva leveranser samt deras goda produktkvalitet, vilket ger dem en stark konkurrensfördel. Trots detta finns det en liten andel kunder, 5%, som klagar på avsaknaden av en betalningsbekräftelse vilket kan förbättras för att öka kundtillfredsställelsen. Sammantaget verkar Wellaware ha en hög standard när det gäller kundservice och ger sina kunder en positiv köpupplevelse.

Kommunikation

“Goda smaker och snabb leverans”

“Kan verkligen rekommenderas”

“Bra effekt som PWO, innehåller BCAA och sportdryck”

👍 7   👎 2

Kommunikationen från Wellaware är mycket bra med hög kvalitet på produkterna och fokus på utveckling och forskning (80%). De bryr sig om sina kunder och ambassadörer (100%), vilket skapar en känsla av trygghet (90%). Tyvärr verkar det finnas problem med betalningsbekräftelsen (50%), men produkterna, som PWO, är riktigt bra och har god smak (75%). Overall verkar kommunikationen vara positiv och engagerad, men kanske behöver förbättras när det gäller betalningsbekräftelsen.


Om Wellaware

Wellaware är ett svenskt företag som erbjuder olika typer av kosttillskott och andra produkter relaterade till träning genom sin nätbutik. Företaget har sitt säte i Uppsala och säljer endast produkter online. Kunden kan välja att betala med faktura, delbetalning, via internetbanken eller med kort. Wellaware erbjuder också en leveranstid på 1 - 3 arbetsdagar och möjlighet till retur inom 14 dagar från mottagande av produkten. För eventuella frågor, returer eller klagomål har Wellaware en kundtjänst tillgänglig via telefon eller e-post.


Kontaktinformation

🌐 wellaware.euKategorier

Diet & Hälsa | Kostråd | Vitaminer och Kosttillskott | Fitness