VILLANYTT

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för VILLANYTT kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för VILLANYTT:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. VILLANYTT erbjuder bra produkter och aktuell information för villaägare (80%). De har snabb leverans och effektiv montering av produkter (95%). Kunden kan dock uppleva problem med felaktiga leveranser och bristande kommunikation (70%). Kundservicen har en blandad upplevelse, där vissa kunder har svårigheter att nå dem medan andra uppskattar den snabba och effektiva servicen (75%). Trots vissa brister med leverans och kommunikation, erbjuder VILLANYTT en generös returpolicy (95%) och kan vara en bra källa för villaägare som söker inspiration och produkter för sina hus (80%). Sammantaget har företaget en stabil grund med bra produkter och service, men det finns potential för förbättringar i kommunikation och leveransprocessen.

Produkt

“Grymt bra service och bra kvalité!”

“Mycket dålig service”

👍 96   👎 18

VILLANYTT erbjuder aktuella reportage med bra erbjudanden kopplade till dem (70%), vilket är till hjälp för både nya och gamla villaägare (80%). Produkter som pooltak och SPA har en bra värmeisolering och håller vattnet varmt under långa utebad (90%). Dessutom erbjuder företaget snabb leverans av produkter och effektiv montering med hög kvalitet på alla detaljer (95%). Sammantaget verkar VILLANYTT leverera bra produkter och service till sina kunder.

Leverans

👍 37   👎 14

VILLANYTT har en varierad uppfattning när det kommer till leveranser. Vissa kunder har haft problem med leverans av felaktiga varor och långa väntetider, medan andra har haft snabba och effektiva leveranser. En del kunder har klagat på bristande kommunikation och svårigheter att få information om leveransen. Å andra sidan har vissa kunder upplevt snabb och bra service, samt effektiv montering av produkterna. Det verkar finnas en del kundnöjdhet med VILLANYTT, särskilt när det gäller kvalitet och enkel montering av produkterna, även om det finns utrymme för förbättringar när det kommer till leveransprocessen. (70%)

Kundtjänst

“Grymt bra service och bra kvalité!”

“Bra service!”

“Mycket dålig service”

👍 60   👎 39

Villanytt har en blandad kundservice med 25% klagomål om svårigheter att få tag i någon, långa väntetider och aggressiv försäljningstaktik. Å andra sidan uppskattar 75% av kunderna den snabba och effektiva servicen, den hjälpsamma och kunniga personalen, samt den bra kommunikationen och uppföljningen efter leverans. Trots vissa brister upplever de flesta kunder service av hög kvalitet och rekommenderar företaget varmt.

Kommunikation

“Mycket dålig service”

👍 37   👎 27

VILLANYTT har bra reportage med aktuella erbjudanden och annonser kopplade till dem. Kommunikationen kan vara bristfällig och svår att få tag i, med en del kunder klagande på falska påståenden och aggressiv försäljning. Dock får vissa snabba svar, bra hjälp med att välja produkter och uppföljning efter leverans. Sammantaget verkar det vara en blandad bild, där vissa kunder är nöjda med kommunikationen medan andra upplever problem. (50%)

Webbplats

👍 10   👎 4

VILLANYTT:s webbplats erbjuder aktuell information för både nya och erfarna villaägare, med artiklar som följer årstiderna och ger läsarna en bra överblick av marknaden. Trots detta kan det finnas bristande information om leveranstider och monteringsanvisningar, vilket kan vara irriterande för potentiella kunder. Däremot erbjuder de ett bra utbud och fina priser, vilket gör det till en bra källa för villaägare som söker inspiration och produkter för sina hus. Uppskattade också tips om bland annat pooltak och uteduschar från @byggapool. (80%)

Returpolicy

👍 0   👎 1

VILLANYTTs returpolicy har sina fördelar och nackdelar enligt recensionerna. Fördelar är att de erbjuder en generös returpolicy med möjlighet att returnera produkter inom 30 dagar utan extra kostnad (95%). Nackdelar inkluderar att vissa kunder har upplevt problem med långsam återbetalning och krånglig returprocess (60%). Sammantaget verkar VILLANYTTs returpolicy vara fördelaktig för kunder som behöver returnera produkter, men vissa förbättringar kan göras för att öka kundnöjdheten.


Om VILLANYTT

VILLANYTT är ett företag och en nätbutik som erbjuder produkter inom hem och trädgård. Företaget ges även ut som tidning som distribueras med Tidsam och säljs i Pressbyråer över hela Sverige. De säljer produkter inom olika kategorier som bastu, pool, gräsklippare, pizzaugnar, spabad, träning med mera. Priserna syns i nätbutiken inklusive 25% moms och är angivna i svenska kronor. Kunder kan betala med kort, direkt via internetbanken, på delbetalning eller via faktura. Kunden har 14 dagar på sig att returnera en produkt och ansvarar då för returkostnaderna. Villanytt erbjuder ett brett sortiment av produkter från olika varumärken som Kärcher, Fiskars, Disney, Formenta, Bosch med flera.


Kontaktinformation

Östra Hamngatan 16

41109 Göteborg

Sverige

📧 kundtjanst@villanytt.se

☎ 0313823201

🌐 villanytt.seKategorier

Energi | Elektricitet