Viator

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Viator kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Viator:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Viator erbjuder bekväm transport med tillgängligt vatten ombord (80%) och bra guidade turer med erfarna guider (85%). De erbjuder också prisvärda alternativ för att förflytta sig (90%) och varierande högkvalitativa aktiviteter (80%). Tyvärr kan vissa transporter bli överfyllda (65%) och viss information om bokade turer kan vara bristfällig (70%). Sammantaget erbjuder Viator en pålitlig service för resenärer med bra och professionell organiserade utflykter. (80%)

Produkt

👍 107   👎 13

Viator erbjuder bekväm transport med tillgängligt vatten ombord (80%), möjlighet att komma tidigt till attraktioner för en exklusiv känsla (75%), bra guidade turer med erfarna guider (85%), och prisvärda alternativ för att förflytta sig (90%). Dessutom erbjuds varierande och högkvalitativa aktiviteter (80%) samt professionellt organiserade utflykter från början till slut (85%). Tyvärr kan vissa transporter bli överfyllda (65%), och viss information om bokade turer kan vara bristfällig (70%). Generellt sett erbjuder Viator en bra och pålitlig service för resenärer.

Leverans

👍 53   👎 25

Leveransen från Viator har många fördelar, som bekväma transporter med vatten tillgängligt, bra organiserade turer med egentid att utforska och bra och prisvärda sätt att förflytta sig. Det finns dock nackdelar som långsam av- och påstigning, brist på service och ordentlig transport samt problem med taxi. Totalt sett är leveransen pålitlig och säker med bra info via Whatsapp och bra hantering av inträden. (67%)

Kundtjänst

👍 97   👎 25

Viators kundservice har en trevlig och kunnig personal som ger hjälpsam information till resenärerna (85%). Guider är professionella, engagerande och kunskapsrika, vilket bidrar till en intressant och givande upplevelse för kunderna (90%). Dock kan det finnas problem med överfyllda bussar och långa av- och påstigningsprocesser (70%), samt säkerhetsbrister och oprofessionellt beteende (60%). Trots detta, erbjuder Viator en bra kundservice med möjlighet till avbokning och tillhandahåller hög kvalitet och pålitliga aktiviteter för sina resenärer (80%).

Kommunikation

👍 83   👎 28

Viator har en bra kommunikation med guider via Whatsapp (100%), vilket möjliggör bra info gällande hämtning (plats och tid). Guiderna är engagerande och kunniga (100%), vilket ger en härlig och informativ upplevelse för resenärerna. Även om vissa resenärer upplevde problem med taxi och säkerhet, så fungerar avbokningsgarantin bra och ger trygghet för bokningen via Viator. Med bra och varierande aktiviteter samt professionellt organisering av turer, anses Viator vara ett pålitligt alternativ för resenärer.

Webbplats

👍 9   👎 0

Viators webbplats erbjuder smidig bokning via deras app (70%), med många bra och varierande aktivitetsförslag att välja mellan (10%). Bra guidade turer kombineras med egen tid att utforska (20%). Färjorna som erbjuds är enkla men funktionsdugliga (5%). Sammantaget är Viators webbplats en bekväm plattform för att hitta och boka olika aktiviteter.

Returpolicy

👍 5   👎 6

Viators återbetalningspolicy har blandade recensioner. Många kunder har uppskattat att avbokningsgarantin fungerade efter att de gett kritik (40%), men det finns också klagomål om att det inte erbjuds återbetalning trots felaktig leverans eller tjänst (30%). Vissa kunder har varit nöjda med en kortare vandring utan återbetalning (10%), medan andra har missnöje över att det inte erbjuds återbetalning trots fel från företaget (20%). Sammantaget verkar det vara en bra upplevelse, men återbetalningspolicyen kan vara förbättringsbar för att öka kundnöjdheten.


Om Viator

Viator är ett amerikanskt företag som specialiserar sig på att erbjuda reseupplevelser världen över. Företaget grundades 1999 och fungerar som en mellanhand mellan turister och olika typer av turistaktiviteter, såsom rundturer, utflykter och andra upplevelser. Viator samarbetar med lokala operatörer för att ge resenärer tillgång till tusentals sevärdheter och aktiviteter i över 200 länder. Företaget tillhandahåller en onlineplattform där kunder kan söka, jämföra och boka reseupplevelser. Sedan 2014 är Viator en del av Tripadvisor, vilket ytterligare har breddat deras utbud och räckvidd inom resebranschen.


Kontaktinformation

🌐 www.viatorcom.seKategorier

Semestrar & Resor | Dags- & Kvällsaktiviteter