Vardagen

11 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Vardagen kommer från 11 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Vardagen:

TrustPilot (11)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kundtjänsten på Vardagen har en snabb och smidig avslutning av medlemskap (80%). Flera nöjda kunder har fått god ersättning vid problem med leveransen (85%), dock saknas det uppdateringar för leveransföljning och svar från kundtjänst (60%). Sammantaget har kundtjänsten på Vardagen fått blandade recensioner med både positiva och negativa erfarenheter.

“Väl nöjd”

“Mycket bra kundtjänst”

“Otroligt att ni kan leverera vad ni har fått betalt för”

“Måste vara unikt”

“Bra”

“Bra service och bra priser”

👍 53   👎 35

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Gerlandia Lindgren - 12 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Alla produkter håller kvalitet
  • Väl nöjd
  • Viktigt efter priset

Rouhollah Karimi - 13 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Mycket bra kundtjänst

Mats Skanby - 14 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Inget ovanligt
  • Otroligt att ni kan leverera vad ni har fått betalt för
  • Måste vara unikt

Mats - 14 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Bra

Wallid - 15 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Bra service och bra priser