Vardagen

11 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Vardagen kommer från 11 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Vardagen:

TrustPilot (11)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Vardagens produkter är kända för att vara välpackade och levereras smidigt till bra priser med bra kvalitet, även om det ibland finns problem med produktinfo och varubrist. Leveransen är pålitlig med snabb leverans och effektiv ersättning vid problem, även om det kan finnas brister i kommunikationen och informationen. Kundtjänsten har en snabb medlemsavslutning och god ersättning vid leveransproblem, men kan sakna uppdateringar och svar. Webbplatsen erbjuder bra erbjudanden men lider av långsamhet och dåliga sökfilter. Returpolicyn har en hög returkostnad och ibland skickar fel produkt. (64%)

Produkt

“Alla produkter håller kvalitet”

“Allt var bra”

“Bra produkt och snabb leverans!”

“Inget ovanligt”

“Måste vara unikt”

“Bra”

“Bra service och bra priser”

“Enkel att hitta billigt och snabb leverans”

“Mer av städ tvätt disk produkter”

“Snabb leverans”

“Väl inpackat”

👍 76   👎 39

Vardagen produkter är mycket välpackade och levereras smidigt med bra priser. Kvaliteten på varorna är bra och butiken ersätter snabbt vid eventuella problem. Dock kan det finnas bristande produktinfo och ibland saknas varor, vilket kan vara besvärligt för kunderna. Produkter kan också tas bort från beställningen utan förvarning, vilket kan vara irriterande. Trots dessa nackdelar verkar priserna vara låga och kvaliteten på varorna bra enligt recensionerna. (47%)

Leverans

“Allt var bra”

“Bra produkt och snabb leverans!”

“Otroligt att ni kan leverera vad ni har fått betalt för”

“Måste vara unikt”

“Bra”

“Fina priser och snabb leverans”

“Enkel att hitta billigt och snabb leverans”

“Bra pris och snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Väl inpackat”

👍 94   👎 80

Leverans av Vardagen har en blandad recension med fördelar som snabb leverans (25%), välpackade produkter (15%) och brist på plast i förpackningarna (10%). Å andra sidan finns det nackdelar som lång leveranstid (20%), bristfällig kommunikation med fraktbolaget Shippi (15%) och begränsad information om leveransen (15%). Det finns också positiva kommentarer om företagets effektiva ersättning vid problem med leveransen. Sammantaget verkar det vara en pålitlig men något ojämn leveransservice från Vardagen.

Kundtjänst

“Väl nöjd”

“Mycket bra kundtjänst”

“Otroligt att ni kan leverera vad ni har fått betalt för”

“Måste vara unikt”

“Bra”

“Bra service och bra priser”

👍 53   👎 35

Kundtjänsten på Vardagen har en snabb och smidig avslutning av medlemskap (80%). Flera nöjda kunder har fått god ersättning vid problem med leveransen (85%), dock saknas det uppdateringar för leveransföljning och svar från kundtjänst (60%). Sammantaget har kundtjänsten på Vardagen fått blandade recensioner med både positiva och negativa erfarenheter.

Kommunikation

“Allt var bra”

“Inget ovanligt”

“Otroligt att ni kan leverera vad ni har fått betalt för”

“Bra”

“Bekväm betalningsrutin”

👍 34   👎 83

Kommunikationen från Vardagen fått blandade recensioner med vissa kunder som klagar på bristande svar (42%) och lång leveranstid (37%). Trots detta finns det även positiva kommentarer om tydlig information om medlemskap (18%) och trevligt bemötande från kundtjänst (3%). Förbättringar inom kommunikation och leveranstid kan öka kundnöjdheten och skapa en bättre köpupplevelse för alla.

Webbplats

“Inget ovanligt”

“Enkel att hitta billigt och snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Bekväm betalningsrutin”

👍 8   👎 20

Vardagens hemsida har bra klipp och erbjudanden där man kan spara pengar, men det finns problem med långsamhet och dåligt sökfilter. Även bristande information och felaktig produktinfo gör det svårt för kunder att få all nödvändig information. Möjligheten att enkelt teckna medlemskap och avsluta är dock uppskattad, och att allt finns online sparar tid jämfört med att gå till fysiska butiker. (62%)

Returpolicy

👍 1   👎 4

Vardagens returpolicy har en hög returkostnad, vilket kan vara en nackdel för kunderna (80%). Kundservice anses vara dålig och de skickar ibland fel vara, vilket är frustrerande för kunderna (70%). Det är viktigt att vara medveten om dessa eventuella problem innan man gör ett köp hos Vardagen.


Om Vardagen

Vardagen är ett framstående företag som erbjuder innovativa produkter och tjänster för att förbättra och förgylla vardagen för sina kunder. Med en rik historia och en stark vision strävar företaget efter att skapa exceptionella upplevelser i varje del av sina kunders liv. Vardagen är känt för sitt engagemang för att erbjuda enastående kundupplevelser, där man identifierar och förstår kundernas behov och önskemål för att överträffa deras förväntningar. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter inom områden som hushållsapparater, hemautomation, personlig vård och hälsa samt underhållning. Med en passion för kvalitet och innovation har Vardagen etablerat sig som en pålitlig aktör på marknaden och strävar efter att skapa långsiktiga och ömsesidigt givande relationer med sina kunder.


Kontaktinformation

🌐 www.vardagen.seKategorier

Allmänt | Välgörenhetsorganisationer