uScore

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4 för uScore kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för uScore:

TrustPilot (4)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. uScore-webbplatsen har en användarvänlig plattform som gör det enkelt att få bra erbjudanden och en bra ekonomisk översikt. Dessutom erbjuds bra service för användarna. Dock finns det vissa brister som oseriösa länkar för att avregistrera sig, stavfel i tjänstepresentationen och korrekt informationsbrist om förmögenhet. (60%)

“Dessutom stavfel i tjänstepresentationen”

“Bra att kunna kolla sin kreditpoäng gratis.”

“Praktisk budgetfunktion.”

👍 4   👎 4

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Håkan Hanson - 15 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Skulle aldrig köpt/beställt något
  • Har inte köpt/beställt något
  • Dessutom stavfel i tjänstepresentationen
  • Ringde kundtjänsten för skojs skull, men det var ingen som svarade i telefon

Knut Andreassen - 3 år sedan Trustpilot 🔗

  • Bra att kunna kolla sin kreditpoäng gratis.
  • Praktisk budgetfunktion.
  • Visar vad man bör ha i ränta på sitt bostadslån.