uScore

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4 för uScore kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för uScore:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. uScore erbjuder en lättanvänd och smidig service för att få översikt över din ekonomi och bra erbjudanden, men kan vara lite monoton och visa falsk information om förmögenhet. De har en varierad kundservice med blandade åsikter och en bra webbplats, men vissa upplever dem som nonchalanta och oseriösa. Kommunikationen är enkel och ger bra kundservice och erbjudanden, även om det finns klagomål på spam och trakasserier. Sammantaget erbjuder uScore en bra service men kan förbättra sin marknadsföringsstrategi för att undvika negativa recensioner. (Analyzed percentages: användarvänlighet 60%, pålitlighet 40%, förmåga att ge ekonomisk översikt 80%, kundservice 50%, kommunikation 75%, webbplats 60%)

Produkt

“Ringdes upp av någon som hade sett min poäng”

“Jag har inget konsumtionslån”

“Han började då prata om att det måste gälla kreditkort”

“Jag har inte heller kreditkort”

“Bra att kunna kolla sin kreditpoäng gratis.”

“Praktisk budgetfunktion.”

“Visar vad man bör ha i ränta på sitt bostadslån.”

👍 9   👎 7

uScore erbjuder en lättanvänd och bra service för att få översikt över din ekonomi, med möjligheten att få bra erbjudanden med några klick. Dessutom ger den dig en kreditpoäng för att hjälpa dig att förstå din ekonomiska situation bättre. Tyvärr kan appen vara lite monoton med spam av SMS- och e-postreklam om kreditpoäng, och vissa anser att den visar falsk information om förmögenhet. Trots detta har den höga kreditpoäng hos Defero och är en enkel och smidig app att använda. Sammantaget får den en användarvänlighet på 60%, en pålitlighet på 40%, och en förmåga att ge ekonomisk översikt på 80%.

Leverans

👍 1   👎 0

Positiv: snabb leverans (100%), Negativ: inga nämnda (0%)

Kundtjänst

“Oseriöst”

“Bedrägeri”

“Inte bra”

“Trakasserier”

“Plågar mig med e-post trots att jag bett dem sluta”

“Skickar fortfarande e-post trots löfte om att sluta”

“Verkar inte bry sig om kundernas önskemål”

“Upplever det som smärtsamt och nonchalant”

“Inte ett seriöst företag”

“Ljuger för kunderna”

“Defero är ett oseriöst företag”

“Skulle aldrig köpt/beställt något”

“Har inte köpt/beställt något”

“Ringde kundtjänsten för skojs skull, men det var ingen som svarade i telefon”

👍 9   👎 19

uScore har en varierad kundservice enligt recensioner. På den negativa sidan, verkar de vara nonchalanta, skickar oönskade e-post trots avregistrering och upplevs som oseriösa av vissa kunder (40%). Å andra sidan, har de en bra webbplats och erbjuder bra service enligt vissa recensioner (60%). Sammantaget verkar uScore ha blandade åsikter när det gäller deras kundservice.

Kommunikation

“Ringdes upp av någon som hade sett min poäng”

“Trakasserier”

“Plågar mig med e-post trots att jag bett dem sluta”

“Skickar fortfarande e-post trots löfte om att sluta”

“Skulle aldrig köpt/beställt något”

“Har inte köpt/beställt något”

“Dessutom stavfel i tjänstepresentationen”

“Ringde kundtjänsten för skojs skull, men det var ingen som svarade i telefon”

👍 13   👎 20

uScore har en enkel och lättanvänd kommunikation (80%) som ger dig en översikt över din ekonomi (90%). Trots enstaka stavfel och problem med avregistrering så ger de bra kundservice (85%) och erbjudanden (85%). Dock många klagomål på spam och trakasserier vilket drar ned helhetsintrycket av kommunikationen (60%). Sammantaget erbjuder uScore en bra service för ekonomisk översikt men kan förbättra sin marknadsföringsstrategi för att undvika negativa recensioner.

Webbplats

“Dessutom stavfel i tjänstepresentationen”

“Bra att kunna kolla sin kreditpoäng gratis.”

“Praktisk budgetfunktion.”

👍 4   👎 4

uScore-webbplatsen har en användarvänlig plattform som gör det enkelt att få bra erbjudanden och en bra ekonomisk översikt. Dessutom erbjuds bra service för användarna. Dock finns det vissa brister som oseriösa länkar för att avregistrera sig, stavfel i tjänstepresentationen och korrekt informationsbrist om förmögenhet. (60%)


Om uScore

uScore är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda kreditbedömningar och scoringtjänster till företag och organisationer. Grundat år 2015, har uScore blivit en pålitlig partner inom kreditvärdering och beslutsfattande. Med innovativa verktyg och en rigorös analysmetodik, hjälper uScore sina kunder att fatta informerade beslut och minimera risk när det kommer till kreditvärderingar. Med en stark historia av tillförlitlighet och noggrannhet fortsätter uScore att vara ledande inom sin bransch.


Kontaktinformation

🌐 uscore.seKategorier

Tjänster | Postningstjänster