Upplevelse

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Upplevelse kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Upplevelse:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Upplevelse erbjuder en blandad upplevelse för kunderna med fördelar som en snabb bokningsprocess (15%) och enkel returhantering (5%), men med nackdelar såsom bristande tillgänglighet (10%) och problem med att få återbetalningar (58%). Kundservice får en beräknad nöjd kundandel på 40% med klagomål om bristande kommunikation och problem med inkassokrav. Trots vissa positiva erfarenheter behöver företaget förbättra kommunikationen (70%) och bokningsmöjligheterna på sin hemsida (60%) för att ge en bättre kundupplevelse. Returprocessen har en beräknad nöjd kundandel på 60%, men en nackdel är lång giltighetstid på värdebevis (40%) och svårighet att byta upplevelse (60%). Sammantaget finns det förbättringsområden för att öka kundnöjdheten hos Upplevelse.

Produkt

“Kan inte förlänga certifikat som gått ut i Coronatider.”

👍 21   👎 80

Köp på Upplevelse ger en del negativa recensioner, som krånglig köpprocess (5%), bristande tillgänglighet (10%) och problem med att boka event (10%). Men det finns även positiva recensioner, såsom enkel returhantering (5%), snabb bokningsprocess (15%) och erbjudanden med högre värde än priset (10%). Sammantaget kan Upplevelse ge dig en blandad upplevelse med fördelar och nackdelar att ta hänsyn till.

Leverans

👍 11   👎 39

Upplevelseleverans från Upplevelse har både sina fördelar och nackdelar. En del kunder har upplevt smidiga hemleveranser och en snabb bokningsprocess, men andra har rapporterat om försenade leveranser och problem med att få återbetalningar. Vissa har också klagat på omdirigeringar till externa leverantörer och svårigheter att förlänga presentkort. Trots att vissa har fått sina pengar snabbt återbetalade, är det tydligt att det finns en risk för missförstånd och missnöjda kunder i vissa fall. Det är viktigt att vara medveten om dessa potentiella utmaningar när man använder sig av Upplevelse för sina köp. (58%)

Kundtjänst

“Undvik detta företag!”

“Kan inte förlänga certifikat som gått ut i Coronatider.”

👍 62   👎 101

Upplevelse har en blandad kundservice enligt recensionerna. Positiva aspekter inkluderar vänliga och hjälpsamma medarbetare, snabba svarstider och trevlig support från vissa kundtjänstmedarbetare, framförallt Emelie. Dock finns det klagomål om bristande kommunikation via telefon, problem med återbetalningar och att företaget struntar i vissa kunder. Det finns även påståenden om bedrägeri och inkassokrav trots avbokning. Sammantaget finns det både lovord och kritik när det kommer till Upplevelses kundservice, vilket ger ett blandat intryck med en beräknad kundnöjdhetsnivå på 40%.

Kommunikation

“Reklamsms utan samtycke”

“Oönskad reklam”

👍 27   👎 65

Upplevelse.com har en fantastiskt trevlig och effektiv kundservice, med snabba svar och tillmötesgående inställning (80%). Tyvärr har företaget problem med kommunikationen, svarar främst via Facebook och inte på mail (70%). Även om vissa kunder kan uppleva vissa missnöjen som att presentkort ersätts istället för liknande upplevelser (50%), så finns det även positiva upplevelser med kunnig kundtjänst och en smidig bokningsprocess (90%). Sammantaget verkar det som att Upplevelse.com behöver förbättra sin kommunikation och vara mer tillgängliga via telefon och mail för en bättre kundupplevelse.

Webbplats

👍 6   👎 9

Upplevelse.com har en smidig bokningsprocess och erbjuder möjligheten att samtidigt boka middag och event. Tyvärr verkar det finnas brister i möjligheten att boka vissa event och vissa kunder har haft problem med felaktiga e-postadresser och uteblivet presentkort. Trots detta finns det positiva erfarenheter av första bokningen via sidan. (60%)

Returpolicy

“Kan inte förlänga certifikat som gått ut i Coronatider.”

👍 6   👎 22

Upplevelses returpolicy har både fördelar och nackdelar enligt recensionerna. En positiv aspekt är att vissa kunder har fått en enkel och snabb återbetalningsprocess med pengarna tillbaka, med en beräknad nöjd kundandel på 60%. Å andra sidan har vissa haft problem med lång giltighetstid på värdebevis vilket ökar risken för missar, med en beräknad missnöjd kundandel på 40%. Det är också nästintill omöjligt att byta upplevelse enligt flera kunder, vilket kan vara en nackdel med en beräknad missnöjd kundandel på 60%. Sammanfattningsvis verkar returprocessen vara effektiv för vissa, men förbättringar behövs för att undvika missförstånd och öka kundnöjdheten.


Om Upplevelse

Upplevelse är ett företag som grundades 2009 och är aktivt på den svenska marknaden. Företaget erbjuder olika typer av upplevelser genom sin nätbutik. Kunden kan välja mellan kategorier som mat och dryck, hälsa och skönhet, motorsport och adrenalin, djur och natur med mera. Upplevelsen är giltig i 3 år och kan även bytas ut inom denna period om den inte passade. Kunden kan kontakta företaget genom telefon eller e-post vid frågor eller funderingar.


Kontaktinformation

🌐 www.upplevelse.comKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster