Tombola

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Tombola kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tombola:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tombola har ett begränsat utbud av bingospel med frekventa vinster, vilket kan leda till en negativ upplevelse för vissa användare. Kundsupporten är snabb och effektiv, men vissa kunder känner sig anklagade för bluff. Kommunikationen och reglerna på sidan är otydliga, vilket kan skapa förvirring. Webbplatsen får blandade recensioner, med vissa som hävdar att det är en bedrägerisida. Det är rekommenderat att vara försiktig och göra en egen bedömning innan man spelar på Tombola.

Produkt

“Scamsidan verkar vara manipulerad for pengatvätt och har otrevligt bemötande”

“Vissa vinner konstant, mönster i vinsterna verkar suspekta”

“Misstänkt beteende hos vinnare, snabba vinster efter klagomål”

👍 0   👎 9

Tombola har en begränsad variation av bingospel (20%) och möjligheter att vinna, med samma personer som vinner frekvent (15%). Sidan erbjuder även andra spel för att öka intäkterna (10%), men har otydliga regler och villkor (25%) vilket kan leda till förvirring. Vissa anser att sidan är en scam (5%) med manipulerade vinster (10%) och kontroversiella vinnarmönster (15%), vilket resulterar i en negativ upplevelse för vissa användare (10%).

Kundtjänst

“Scamsidan verkar vara manipulerad for pengatvätt och har otrevligt bemötande”

“Vissa vinner konstant, mönster i vinsterna verkar suspekta”

“Negativ erfarenhet av att spela på sidan, rekommenderas inte av recensenten”

👍 3   👎 17

Tombola har en snabb och effektiv kundsupport (20%), men vissa kunder är missnöjda och känner sig anklagade för bluff (25%). Företaget kräver ibland legitimation för säkerhetskontroll (10%), vilket vissa kunder tycker är besvärligt. Trots detta har vissa kunder kunnat behålla sina pengar på kontot (15%) och supporten säkerställer att endast använder bilden på ID för verifiering (5%). Generellt sett är kundupplevelsen på Tombola blandad, med vissa som är nöjda med supporten medan andra upplever negativa känslor och misstankar om bluff.

Kommunikation

“Scamsidan verkar vara manipulerad for pengatvätt och har otrevligt bemötande”

“Vissa vinner konstant, mönster i vinsterna verkar suspekta”

“Misstänkt beteende hos vinnare, snabba vinster efter klagomål”

“Negativ erfarenhet av att spela på sidan, rekommenderas inte av recensenten”

👍 1   👎 15

Tombola har få valmöjligheter på bingo (20%) och otydliga regler och villkor (15%). Kommunikationen är bristfällig med missnöjd kundsupport (10%) och obefogad bannlysning från chatten (5%). De kräver legitimation för säkerhetskontroll (30%) men accepterar inte bank-id (25%). Kunden känner sig anklagad för att vara en bluffsida och får en tråkig känsla av helhetsupplevelsen. (20%)

Webbplats

👍 0   👎 2

Tombolas webbplats får blandade recensioner med vissa användare som hävdar att det är en bedrägerisida med manipulerade vinster, medan andra inte har haft några problem. Det är viktigt att notera att dessa är individuella upplevelser och att det finns risk för oärlighet. (50%) Vi rekommenderar att vara försiktig och göra en egen bedömning innan man spelar på denna sida. (50%)


Om Tombola

Tombola är ett brittiskt företag som specialiserar sig på onlinebingo. Det grundades år 2000 av Phil Cronin och har sitt huvudkontor i Sunderland, Storbritannien. Företaget utvecklar och driver sina egna bingo- och spelprodukter, vilket gör dem unika inom den onlinebaserade spelindustrin. Med en stark inriktning på en säker och ansvarsfull spelmiljö, har Tombola blivit en av de ledande aktörerna på den brittiska marknaden för onlinebingo. Utöver sin huvudsakliga verksamhet i Storbritannien har företaget även lanserat webbplatser i Spanien och Italien, vilket understryker dess ambition att växa internationellt.


Kontaktinformation

🌐 www.tombola.seKategorier

Finans | Spekulation