Wondershare

Alla recensioner

Wondershare

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Logo ESET

ESET

0 recensioner

Allting blir hela tiden mer och mer digitalt och nästan allting kan i dagsläget skötas online via antingen en dator eller en telefon...

Wondershare

När det kommer till att jobba och olika jobb där ute så känns det som att det varje dag dyker upp olika typer av karriärer. Idag är det tex vanligt att man jobbar med sociala medier, och då förtjänar man pengar på att helt enkelt delar med sig av sitt liv och sedan får pengar av sina tittare eller av olika annonseringar online. Miljontals människor lever på att lägga upp videon på YouTube, ha en framgångsrik Instagram eller en blogg med hur många läsare som helst dagligen. Och jobbar man inom detta så vet man att det handlar mycket om redigering, både när det gäller bild och video. Wondershare erbjuder en mjukvara där det är möjligt att skapa projekt inom film och bilder. 

Är tjänsterna och programmen värda sitt pris hos Wondershare? Kommer jag att kunna känna mig nöjd om jag vänder mig till detta företaget för att skapa något, eller borde jag vända mig någon annan stans? Ärliga och pålitliga recensioner finns inne hos oss här på OmdömesStalle. 

Information om Wondershare
Under 2014 grundades och lanserades själva hemsidan och tjänsten Wondershare i Kanada. Under åren som företaget fanns så har de lanserat flera olika program och funktioner som användare kan använda sig av. Wondershare har cirka 2 miljoner användare varje månad och i dagsläget är det cirka 700 personer som arbetar på företaget. Företagets hemsida och program kan användas på 10 olika språk. I 150 olika länder finns företaget och programmet verksamt. 

Det som Wondershare erbjuder sina kunder
Inne på företagets hemsida kan kunderna välja på vilket språk de vill använda den. Wondershare har lanserat flera olika program som gör det möjligt att göra olika saker, och dessa program är tex: Filmore, PDFelement, UniConverter, DemoCreator mm. Tjänsten som erbjuds fungerar som en prenumeration och då kunderna skapar sitt konto så lägger de till sitt bankkort som det sedan automatiskt dras pengar från. Det finns olika prenumerationsalternativ som tex månatlig, 6 månader eller ett helt års prenumeration. Det ät även möjligt att avbryta en prenumeration om det skulle vara så att kunden i fråga ångrar sig. Kunderna kan få pengarna tillbaka på köp inom 7 eller 30 dagar från och med inköpet. 

Hur Wondershare kan kontaktas
Genom live chatten som finns inne på hemsidan eller direkt via e-post har personer möjligheten att prata med företaget och ställa sina frågor. Men går man in och läser allting som redan finns skrivet inne på företagets hemsida så kan man få svaren på många olika typer av frågor som man kanske undrat över. Det kan tex vara frågor som har med priserna att göra, vad allt som ingår i ett visst paket eller vad man ska göra om man inte känner sig nöjd. 


Skulle du personligen säga att du har någon typ av erfarenhet av företaget Wondershare eller de olika tjänsterna som de erbjuder? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du helt enkelt tyckte om dem och allting som hade med dem att göra. 


Hur man gör en bildanalys.