Remitly

Alla recensioner

Remitly

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Remitly

Med Remilty kan du skicka och ta emot emot internationella pengaöverföringar online och hos utvalda ombud. Du kan skicka pengar var som helst i världen i realtid; mottagaren får pengarna inom några minuter. Remitly är en modern leverantör av penningöverföringar som använder den digitala tekniken för att kunna skicka pengar snabbt. Remilty används framför allt av privatpersoner som vill skicka pengar till vänner och familj.

Om Remitly

Remitly är en tjänst på nätet som används för att göra internationella pengaöverföringar. Företaget grundades i Seattle 2011 och har betjänat mer än tre miljoner kunder sedan dess. Remitly är i dagsläget tillgängligt för avsändare i 17 länder och mottagare i mer än 100 länder.

Remitlys affärsidé är att underlätta livet för människor genom att tillhandahålla pengaöverföringar till och mellan olika länder. Fokus ligger på att förändra den globala överföringssindustrin på ett positivt sätt. Remilty är idag en av de mindre aktörerna på marknaden, men växer stadigt och har idag en bra erfarenhet av pengaöverföringar.

Vad erbjuder Remitly?

Remitly erbjuder pengaöverföringar mellan privatpersoner i olika länder. Med Remitly kan du skicka pengar internationellt från din smartphone eller via webben. Du kan också betala dina räkningar och köpa kontantkort för förbetalda mobiltelefoner om du befinner dig i Filippinerna, Mexiko och Kenya. Just nu kan du föra över pengar till personer i drygt hundra olika länder och i ett flertal valutor; du kan även föra över pengar i en valuta men att det betalas ut i den lokala valutan. Remilty har även en app som du kan ladda ner för smidigare överföringar.

Leverans och betalning

Remitly tar ut en transaktionsavgift på 3% när du gör en överföring. Du betalar med hjälp av ditt bankkort. Mottagaren kan få pengarna utbetalda på olika sätt, lite beroende på vilket land mottagaren befinner sig i. Det går bland annat att få utbetald i kontanter, via appar på mobilen eller direkt in på ett bankkonto; men som sagt, det kan se lite olika ut beroende på lokala förhållanden. Gå gärna igenom vilka utbetalningsalternativ som finns för din mottagare, särskilt om det inte finns några fysiska kontor i närheten av mottagaren. Det säkraste är om utbetalningen kan ske med hjälp av någon av de digitala alternativen.

Omdöme

Remitly är en prisvärd och säker penningöverföringstjänst där du kan skicka pengar till dina nära och kära med hjälp av en dator eller mobiltelefon. Det är ett bra och billigt alternativ, och är en uppstickare på marknaden. Remilty kan användas från Sverige, och du kan skicka pengar till ett flertal länder världen över. Att den är enkel att använda är ett stort plus, samt att priset för en överföring är bra. Den enda nackdelen är att företaget i dagsläget inte har så många kontor eller fysiska utbetalningsalternativ; men skickar man pengar till en mobil eller ett bankkonto är det inga problem. Att företaget har en egen app är också ett plus, särskilt om du ska göra regelbundna överföringar. Det gör det enklare och smidigare att logga in, och du har enkelt tillgång till dina och mottagarens uppgifter. Remetly får en positiv recension av oss!