SKIMSAFE

Alla recensioner

SKIMSAFE

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

SKIMSAFE

Bedrägeri, något otroligt obehagligt och något som ingen ska behöva vara med om under sitt liv. Det finns även olika typer av bedrägeri, men allt som oftast handlar det om privat information som blivit stulen via internet. Detta kan handla tex om telefonnummer, bankuppgifter eller andra typer av identitetsstöld. Men eftersom det tyvärr nog blivit ganska populärt att folk håller på med bedrägeri så har det även lätt till att företag har kommit på olika smarta lösningar på hur man då ska kunna undvika att bli bedragen då man spenderar tid online. Skimsafe är ett företag som har tagit fram en tjänst som ska motverka just detta. 

Fungerar tjänsten Skimsafe som en prenumeration, eller kommer jag kunna betala en fast kostnad och sedan känna mig säker hela tiden? Hur kan jag vara säker på att tjänsten verkligen fungerar, kanske andra personer har berättat om sina tankar angående företaget och denna tjänst? Chansen är stor att folk vill dela med sig av erfarenheter och det kan man göra inne hos oss på OmdömesStälle. 

Om Skimsafe
Skimsafe är ett företag och en tjänst som har sitt säte i Stockholm Sverige. Produkterna/tjänsterna som företaget erbjuda ska göra så att användarna kan undvika att vara med om olika typer av bedrägeri online som tex: kapning på sociala medier, kreditkorts stöld, identitetsstöld osv. 

Tjänsten som företaget erbjuder kan skaffas direkt via deras hemsida där användaren ska skapa ett konto hos Skimsafe. Själva tjänsten fungerar som en prenumeration där det finns 3 olika alternativ att välja mella, och helt nya kunder har möjligheten att prova på tjänsten kostnadsfritt under de 14 första dagarna. Under dessa 14 dagar så är inte kontor bindande. Olika källor som Skimsafe bevakas är: Bisnode, Dark Web, Kronofogden, Skatteverket, Internet, Creditsafe mm. 

Det som Skimsafe erbjuder
En prenumeration kan som sagt påbörjas direkt via hemsidan och de tre olika alternativen som erbjuds är: Standard, Duo eller Familj. Priserna varierar såklart beroende på vilket alternativ kunden väljer och priserna är mellan 99 kr - 199 kr i månaden. 

Olika saker som sedan ingår i tjänsten är: hjälp om det skulle vara så att en person i fråga hamnar ut för näthat, tips på hur man kan skydda sig bättre online, hjälp om det skulle vara så att man är med om kortbedrägeri, hjälp med att polisanmäla och så vidare. De vanligast ställda frågorna som företaget har fått finns redan besvarade inne på företagets hemsida, men skulle någon ändå vilja komma i kontakt med företaget så är det möjligt via chatten inne på hemsidan eller via mejl. 

Erfarenheter av Skimsafe
Har du provat på denna tjänst som företaget erbjuder? Om du har det kan inte du då vara ärlig och i en recension berätta om du tycker att tjänsten är värd sina pengar, om du fick den hjälp du ville ha om du var med om något otäckt och annat som du kanske känner att du vill dela med dig av. Här på OmdömesStälle är det gratis att lämna en recension, men även läsa recensioner som andra personer skrivit. 


Tjänsten som Skimsafe erbjuder.