Shutterstock

Alla recensioner

Shutterstock

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Shutterstock

I många olika branscher så använder man sig av olika typer av bilder. Är man fotograf eller har ett stort foto intresse kan man själv ta fina och proffsiga bilder, men många av oss är inte det. Man kanske tror att man kan gå in på Google och leta fram en fin bild som man sedan kan använda till bloggar, affischer och annat men så är inte fallet eftersom man måste använda sig av royaltyfria bilder eller videor. Men är det så att man själv tar sina bilder eller filmar egna videon så äger man själv alla rättigheter. Men är man ute efter bilder (som man inte tagit själv) så finns det hemsidor där man kan köpa royaltyfria bilder eller videon. Shutterstock är en hemsida som erbjuder sina kunder denna typen av tjänst. 

Hur fungerar tjänsten som Shutterstock erbjuder och hur mycket kommer det kosta mig att köpa en bild eller videosnutt från dem? Vad ska jag göra om jag beställer ett paket med bilder och sedan är de riktigt dålig kvalitet. Tänk om jag handlar hos företaget och inte alls är nöjd, vad ska jag då göra? Det är olika frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

Information om Shutterstock
Shutterstock har funnits på marknaden sedan 2003 och sedan företagets start är det cirka en miljard olika videon eller foton som blivit nedladdade via Shutterstock´s tjänst. Inne i företagets galleri finns det cirka 300 miljoner olika bilder och de är verksamma i 150 olika länder världen över. Idag driver inte Shutterstock någon typ av fysisk verksamhet utan de är verksamma online där de driver sin tjänst och hemsida. 

Det som Shutterstock erbjuder
Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier med flera underkategorier där själva innehållet är uppdelat. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda där de  kan söka bland allt innehåll som finns i tjänsten. Tjänsten som Shutterstock erbjuder kan användas på två olika sätt. Antingen har användarna möjligheten att betala en fast kostnad i månaden och då har de även tillgång till ett visst antal bilder och en viss mängd innehåll. Men kunderna har även möjligheten att betala en fast kostnad och sedan få ett antal bilder som de får använda, utan att detta är bindande som en prenumeration kan vara. När det kommer till de olika prenumerations alternativen så finns det 4st olika. 

Hur kundtjänsten hos Shutterstock erbjuder
Är det så att kunderna undrar över något så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att chatta med med live inne på hemsidan eller skicka e-post till dem. Skulle kunden vilja lämna in en reklamation av någon anledning kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du använt dig av tjänsten som Shutterstock erbjuder? Om du har det kan inte du då berätta vad du tyckte om själva tjänsten och om du kommer att vända dig till dem igen om du behöver bilder till något. 


Tips om man vill börja blogga.