OmdömesStalle

  Recensioner Sensor Alarm

  Om Senor Alarm

  Företaget grundades år 2016 av privatpersoner med erfarenhet av försäkringar, larm, e-handel, telefoni och kundservice. 2017 i samarbete med en utländsk produktleverantör med produktion i Asien lanserades det första larmerbjudandet på den svenska marknaden. Sensor Alarm är ett unikt säkerhetsbolag på den svenska marknaden tack vare den egna larmtekningen och den miljöanpassade tillverkningen i Sverige. Under 2019 ska Sensor Alarm lanseras i flera olika länder i Norden. Sensor alarm är idag Nordens största utmanare av hemlarmtjänster för mindre företag och privatpersoner. De erbjuder larmlösningar med modern teknik och har därför förändrat en föråldrad traditionell industri. Sensor Alarm existerar eftersom de anser att alla har rätt till ett tryggt hem.

  Företagets vision och mission är ”ett hemlarm för alla”, genom forskning har företaget skalat bort dyra kostnadströsklar både för kunden och bolaget. Larmprodukten kan erbjudas till en låg månadskostnad och helt utan startkostnader och krångliga installationer.

  Sveriges bästa och billigaste hemlarm. 

  Vad erbjuder Sensor Alarm?

  Sensor Alarm erbjuder larm till många olika ställen du kanske är intresserad av, de erbjuder till ditt hus, lägenhet, fritidshus, husvagn/husbil och även till garaget/uthuslarm. Har du ett företag kan du även beställa ett larm dit. Larmet som företaget erbjuder bygger på avancerad lufttrycksteknink, den tekniken är inte ny utan har länge använts inom gruvindustrin. De smarta sensorerna läser av lufttrycket på valfri plats och märker direkt om trycket förändras, vilket sker om någon bryter upp en dörr, öppnar en dörr eller krossar ett fönster. Nu kan hela ditt hus skyddas med en enhet tack vare Sensor Alarm. Du kan beställa larmet direkt via deras hemsida och det kostar 169kr i månaden, då är det även 30 dagars öppet köp så att du ska kunna prova enheten i ditt hem.

  Dessa larmenheter behöver inte installeras eller monteras, utan kan enkelt placeras på tex hallbordet. Det enda du behöver göra är att koppla in strömadaptern i ett el-uttag och slå på strömbrytare. Enheten kommer automatiskt att koppla upp till Telias 2G-master och behöver därför heller inte någon internetuppkoppling. Enheten innehåller även en smart ljudsensor som automatisk reagerar på alla brandvarnares larmljud, därför ska du koppla enheten inom 7 meter från brandvarnaren.

  Om det skulle hända att larmet går har du 40 sekunder på dig att stänga av larmet antingen via appen eller med din larmbricka. Om larmet inte stängs av kommer det att börja tjuta med 105db och då sker även en uppringning och ett meddelande skickas till alla som har familjestatus på larmet. Efter det har ni 2 minuter på er att ringa 112, skicka väktare, ringa en granne eller falsklarm. Om du inte gjort ett val inom 2 min kommer ditt nätverk av grannar och väktare att meddelas.

  Kontakta Sensor Alarm

  Har du några frågor kan du lämna in ditt telefonnummer på hemsidan för att bli uppringd av företaget, annars kan du skicka e-post till dem eller nå dem på telefon.

  Är ditt hem skyddat av Sensor Alarm?

  Är ditt hem skyddat av denna smarta enhet? Om det är så, skriv då en egen recension.

  Sensor Alarm
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Sensor Alarm

  Mycket positivt 🌺bra bemötande och
  Trygghet om de händer något🌷
  Billig kostnad🌹och att jag kan vara borta ifrån mitt hem utan att vara orolig om något har hänt när jag kommer hem mm🌺

  Av: Agnetha Svärd 01-05-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Sensor Alarm

  Din recension

  FAQ

  Är Sensor Alarm ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sensor Alarm. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sensor Alarm?

  Sensor Alarm är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Hus & Trädgård. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sensor Alarm gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.