OmdömesStalle

  Recensioner Sensor Alarm

  Om Senor Alarm

  Företaget grundades år 2016 av privatpersoner med erfarenhet av försäkringar, larm, e-handel, telefoni och kundservice. 2017 i samarbete med en utländsk produktleverantör med produktion i Asien lanserades det första larmerbjudandet på den svenska marknaden. Sensor Alarm är ett unikt säkerhetsbolag på den svenska marknaden tack vare den egna larmtekningen och den miljöanpassade tillverkningen i Sverige. Under 2019 ska Sensor Alarm lanseras i flera olika länder i Norden. Sensor alarm är idag Nordens största utmanare av hemlarmtjänster för mindre företag och privatpersoner. De erbjuder larmlösningar med modern teknik och har därför förändrat en föråldrad traditionell industri. Sensor Alarm existerar eftersom de anser att alla har rätt till ett tryggt hem.

  Företagets vision och mission är ”ett hemlarm för alla”, genom forskning har företaget skalat bort dyra kostnadströsklar både för kunden och bolaget. Larmprodukten kan erbjudas till en låg månadskostnad och helt utan startkostnader och krångliga installationer.

  Vad erbjuder Sensor Alarm?

  Sensor Alarm erbjuder larm till många olika ställen du kanske är intresserad av, de erbjuder till ditt hus, lägenhet, fritidshus, husvagn/husbil och även till garaget/uthuslarm. Har du ett företag kan du även beställa ett larm dit. Larmet som företaget erbjuder bygger på avancerad lufttrycksteknink, den tekniken är inte ny utan har länge använts inom gruvindustrin. De smarta sensorerna läser av lufttrycket på valfri plats och märker direkt om trycket förändras, vilket sker om någon bryter upp en dörr, öppnar en dörr eller krossar ett fönster. Nu kan hela ditt hus skyddas med en enhet tack vare Sensor Alarm. Du kan beställa larmet direkt via deras hemsida och det kostar 169kr i månaden, då är det även 30 dagars öppet köp så att du ska kunna prova enheten i ditt hem.

  Dessa larmenheter behöver inte installeras eller monteras, utan kan enkelt placeras på tex hallbordet. Det enda du behöver göra är att koppla in strömadaptern i ett el-uttag och slå på strömbrytare. Enheten kommer automatiskt att koppla upp till Telias 2G-master och behöver därför heller inte någon internetuppkoppling. Enheten innehåller även en smart ljudsensor som automatisk reagerar på alla brandvarnares larmljud, därför ska du koppla enheten inom 7 meter från brandvarnaren.

  Om det skulle hända att larmet går har du 40 sekunder på dig att stänga av larmet antingen via appen eller med din larmbricka. Om larmet inte stängs av kommer det att börja tjuta med 105db och då sker även en uppringning och ett meddelande skickas till alla som har familjestatus på larmet. Efter det har ni 2 minuter på er att ringa 112, skicka väktare, ringa en granne eller falsklarm. Om du inte gjort ett val inom 2 min kommer ditt nätverk av grannar och väktare att meddelas.

  Kontakta Sensor Alarm

  Har du några frågor kan du lämna in ditt telefonnummer på hemsidan för att bli uppringd av företaget, annars kan du skicka e-post till dem eller nå dem på telefon.

  Är ditt hem skyddat av Sensor Alarm?

  Är ditt hem skyddat av denna smarta enhet? Om det är så, skriv då en egen recension.

  Sveriges bästa och billigaste hemlarm. 

  Sensor Alarm
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (8)

  7.6
  75% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  7.8
  Tjänst
  rating
  7.8
  Prissättning
  rating
  7.6
  Leverans
  rating
  7.6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Så enkelt

  Med tekniker i telefon vid uppstart så tog ett inte många minuter så var allt igång, lätt att styra via app i mob, klockrent🙏

  Av: Patrik Johansson 22-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Varning, se upp innan ni ovetande binder upp er på 24månaders avtal

  Det hela började med en säljare som kontakta mig att kostnadsfritt prova deras tjänst under 30 dagar, utan villkor.
  Efter ett tag fick jag ett inkasso-brev från sensor alarm som jag helt saknade kunskap om, då började jag åter söka kontakt med bolaget. Efter 4 veckor fick jag tillslut tag på kundansvarig, Adrian, på sensor alarm:

  Måndag eftermiddag fick jag efter några veckors frenetiskt sökande tillslut tag på kundansvarige Adrian. Jag förklarade mitt problem och han medger att säljaren som först kontaktat mig på inspelat telefonsamtal uttryckligen sagt att inget automatiskt eller löpande avtal kommer ingå efter 30 dagars provperiod, utan att detta eventuella avtal signeras i efterhand.

  Här kommer det intressanta:
  *Säljaren säger alltså (på bandad inspelning) att detta inte kommer övergå till ett automatiskt abonnemang.
  *Teknikern som hjälper mig att installera detta hemlarm säger att jag måste registrera en app för att hemlarmet ska fungera under min provperiod på 30 dagar.

  Här kommer sensor alarms finurliga affärsmodell in:
  När jag laddar ner och godkänner appen så godkänner jag utan vetskap 24 MÅNADERS bindningstid, detta innan jag ens hunnit testa om larmet fungerar alltså.
  - Tråkigt, säger Adrian, men du borde ha läst appens användarvillkor.

  Att fakturorna aldrig nått mig från första början beror på att teknikern angav fel mailadress (vilket han vet om under installation och lovar att ändra), men detta sker aldrig.
  När jag ringer upp så tutar signalen upptaget och ingen återkoppling finns att få från sensor alarm om detta.
  - Jag ser här att mailadressen ser konstig och felstavad ut, det är nog därför du aldrig fått fakturorna från oss, säger Adrian. Som tur är skickas inkassokrav ut på post.

  Jag försöker förklara hur absurd situationen är och i desperation försöker jag nå en mittpunkt där jag kan betala för 3 månader bara för att slippa mer huvudvärk, men Adrian säger att mina 2 val är att antingen fortsätta avtalet i 24 månader, eller göra en anmälan.

  Väldigt märkligt kundbemötande, och väldigt märklig affärsidé att tvinga fram 2-åriga avtal med ovetande kunder.

  Av: Mattias Rågfors01-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Jättebra, jättesmidigt & jättebilligt

  Bra produkt som funkar felfritt i mitt tvåvåningshus. Väldigt snällt av Sensor Alarm att jag fick möjligheten att prova larmet först helt gratis i 1 hel månad för att utvärdera det innan jag beslutade mig för att bli kund. Stort, stort tack! Trevlig personal har man pratat med också!

  Av: Johan K11-11-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Enkelt o intiutivt

  Enkelt o hantera och enkelt att installera

  Av: Björn Vallin15-10-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  9
  rating

  Enkelt o intiutivt

  Enkelt o hantera och enkelt att installera

  Av: Björn Vallin14-10-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  8
  rating

  Sensor larm

  Mycket smidigt larm! Rekommenderas

  Av: Fredrik Wiklund03-09-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  VAR MYCKET FÖRSIKTIG!!!

  De ringer upp unga människor som bor hemma hos sina föräldrar. Sådana som definitivt inte har någon nytta av larmtjänst(/larmabonnemang i deras egna namn.

  Min son trodde att han skulle få något gratis av dem. Han fyllde nyss 18 år och har fått presenter av andra företag som t.ex. Gilette. Han trodde detta var ungefär samma sak. Han uppfattade aldrig att det var ett abonnemang i 3 månader som de erbjöd gratis. Så fort de avslutade samtalet säger Sensor alarm i ett sms och mail att det är bokat möte om hur det fungerar. Till detta möte ska man ha hämtat ut utrusning som kommer med postnord samt skapat konto på deras hemsida. Det var också tydligt i detta sms och mail att om man inte närvarar på detta telefonmöte kostar det 399 kr.

  Det framgår också av utskicken (sms och mail) att om min son inte hämtar paketet eller genomför testperioden (3 månader) kommer det kosta honom ytterligare 399 kr.

  Allt detta gör de utan att det finns ett giltigt avtal mellan min son och företaget. Att han råkade säga ja till något i telefon är inte ett bindande avtal. De hotar med att ta betalt nästan 800 kr för något som min son ännu inte ingått något avtal om. När han läste detta självantände han nästan. Och jag förstår honom.

  Dessutom uppger de i mejlet att telefonmötet kan bokas om. Men bara om det görs 56 dygn innan det ska ske. Min son pratade i telefon med dem 20 aug. De återkommer samma dag med mötesbokning den 27 aug. Suck.

  Jag ringde dem idag den 24 aug. Tack och lov strulade de inte utan avskrev det hela direkt.

  Så vansinnigt dåligt av Sensor Alarm AB. De borde skämmas.

  Av: Jocke Bäckman24-08-2020
  Johan10-11-2020

  "Jag ringde dem idag den 24 aug. Tack och lov strulade de inte utan avskrev det hela direkt." - trots att din son verkar ha missuppfattat samtalet så löste sensor det utan strul direkt, så varför borde de skämmas? Skulle säga bra jobbat för bra hanterat! :)

  Kritisk31-03-2021

  Tycker det låter som ett misstag från din sons sida som enkelt löstes med ett telefonsamtal, hade det varit tal om fulspel så hade det inte varit så lätt

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Sensor Alarm

  Mycket positivt ?bra bemötande och
  Trygghet om de händer något?
  Billig kostnad?och att jag kan vara borta ifrån mitt hem utan att vara orolig om något har hänt när jag kommer hem mm?

  Av: Agnetha Svärd01-05-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Sensor Alarm

  Din recension

  FAQ

  Är Sensor Alarm ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sensor Alarm. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 7.6/10, med 75% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sensor Alarm?

  Sensor Alarm är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Hus & Trädgård. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sensor Alarm gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.