Jalbum

Alla recensioner

Jalbum

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Logo ESET

ESET

0 recensioner

Allting blir hela tiden mer och mer digitalt och nästan allting kan i dagsläget skötas online via antingen en dator eller en telefon...

Jalbum

Minnen av olika saker och händelser är något som väldigt många av oss vill spara. Vissa personer väljer att köpa en speciell sak varje gång de är ut och resa medans andra tycker m att ta en massa bilder på allt och alla. Förr när man fotograferade mycket så for man sedan och framkallade alla bilder och sedan satt man och pysslade med att lägga in alla bilder i ett album och skriva en passande text till. Men i dagsläget är det inte lika vanligt att man gör det, nu kan det ofta bli så att alla bilder blir i mobilen eller datorn och sen ser man aldrig mer på dem. Men därför finns det företag och hemsidor där man kan skapa sina egna fotoalbum för att minnas händelser. Ett av dessa företag som är verksamma i Sverige men även i flera andra länder är jAlbum

Är produkterna värda sitt pris hos jAlbum och vad ska man ta sig till om man inte alls känner sig nöjd. Kommer kundtjänsten att vara enkelt att nå om jag skulle behöva dem? Genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaret på många frågor som tex de ovan. 

Mer information om jAlbum
jAlbum är ett företag som är verksamma på nätet och hos dem kan man tex skapa egna fotoalbum med egna foton. Men inte fysiska fotoalbum som man sedan beställer hem utan album som hålls online. jAlbum fungerar som en programvaraonline, antingen via webbläsaren på datorn eller via en applikation till mobilen. 

Vad erbjuder jAlbum sina kunder?
Hos jAlbum kan man skapa sina alldeles egna fotoalbum och man kan även lagra dem inne på hemsidan. När man gör det slipper man fylla hela mobilens lagring med bilder och videor. För att kunna skapa olika album hos detta företag måste man först köpa sin en licens hos dem. De erbjuder två stycken olika licenser vilka är standard och pro. Om man väljer standard alternativen kommer det att kosta dig 49€ men om man väljer pro versionen kommer det att kosta 115€. Oberoende vilket alternativ man väljer så kommer man endast att behöva göra en betalning och man kommer sedan att kunna behålla sin licens för alltid. Om man är osäker om man alls kommer att tycka om tjänsten kan man först prova på den gratis under en period och sedan bestämma sig om man vill skaffa den helt och hållet eller inte. När man skapar sitt eget album inne på hemsidan kan man välja mellan flera hundra färdiga modeller och mallar. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos jAlbum?    
Om man skulle vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man antingen göra det via e-post eller så kan man chatta i ett supportforum. Om man väljer att skicka e-post till dem kommer man att kunna bli betjänad på svenska, dock endast på engelska om man väljer att kontakta dem via forumet. Inne på företaget hemsida finns även en ”FAQ” med de oftast ställda frågorna. 

Har du några åsikter om jAlbum? Om ja, skriv då gärna en egen recension


jAlbum.