InVideo

Alla recensioner

InVideo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

InVideo

Ojoj, dagens internet och all teknik som finns har verkligen gjort det möjligt för oss att göra allting online, oberoende vad det än handlar om. Det är möjligt att handla helt nya möbler online, beställa flytt- eller annan typ av hemhjälp samt att det är möjligt att skola sig helt på distans och få en utbildning. Med all denna teknik så har det även kommit hur många olika prylar och olika program som helst. Att jobba inom sociala medier idag är ganska så vanligt. Miljontals människor lever på att lägga upp videon på YouTube, ha en framgångsrik Instagram eller en blogg med hur många läsare som helst dagligen. Och jobbar man inom detta så vet man att det handlar mycket om redigering, både när det gäller bild och video. InVideo är ett företag som erbjuder en videoredigering tjänst online. 

Är tjänsterna och programmen värda sitt pris hos InVideo? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över något jag köpt via InVideo? Hur fungerar egentligen programmen som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Information om InVideo
InVideo är ett online företag som erbjuder en tjänst som gör det möjligt för privatpersoner att online redigera och skapa video content. Företaget har varit verksamma under några års tid online och sedan företagets start är det 800 000 personer som har använt sig av deras tjänst. InVideo har även en flik på sin hemsida där de laddar upp olika tutorials och andra instruktionsvideon på hur kunderna kan använda deras tjänst. 

Det som InVideo erbjuder sina kunder
Inne på företagets hemsida och via deras tjänst finns det olika kategorier på olika projekt som går att skapas via deras hemsida. Dessa olika kategorier är tex: Facebook reklamvideo, Meme skapare, Outro skapare, reklamvideo och så vidare. Själva tjänsten fungerar som en prenumeration med olika alternativ. Det finns ett gratis alternativ som kunderna kan välja men då ingår det ett begränsat antal funktioner. När det kommer till de olika prenumerations alternativen så kan användarna välja om de vill betala månatligen eller årligen, samt att det finns ett alternativ gjort för företag samt för privatpersoner. Det är möjligt för helt nya kunder att under sju dagars tid prova på den betalda tjänsten kostnadsfritt

Hur InVideo kan kontaktas
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos InVideo genom att skicka e-post eller chatta med dem live via hemsidan, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon eftersom själva ärendet troligtvis blir snabbare skött då. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du använt tjänsten hos InVideo? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på programmen, hur kundtjänsten var och annan information om du vill lägga till något annat. 


Hur man kan växa på instagram.