Fiverr

Alla recensioner

Fiverr

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo SimpleSite
SimpleSite
0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Fiverr

Att ha ett eget företag eller butik drömmer många om. Man vill känna att man själv kan bestämma sina arbetstider, man vill skapa produkter som man sedan kan sälja vidare eller så har man någon typ av idé till företag som man vill lansera och grunda själv. När det kommer till att skapa just hemsidor oberoende om det är formatet av en blogg eller en nätbutik så tror många att det är väldigt svårt och att de först måste lägga flera år på att lära sig programmering innan de kan skapa egna hemsidor. Men det finns även hemsidor där man som frilansare kan sälja sina produkter via. Om man tex är konstnär kan man på vissa hemsidor skapa sig ett konto och efter det kan kunderna göra en beställning på någon typ av konstverk. Fiverr är en av dessa hemsidor. 

Hur fungerar tjänsten som Fiverr erbjuder? Kostar det något att ha ett konto via dem, och hur mycket tar de för varje egen såld produkt? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

Mer om Fiverr
Fiverr är ett företag som har varit verksamma på onlinemarknaden sedan 2010 och VD för företaget i dagsläget är Micha Kaufman. Företagets huvudkontor ligger i Tel Aviv i Israel och de är verksamma på marknaden i världen som en plattform där frilansare kan erbjuda sina tjänster till kunder runt om i världen. Fiverr är grundat av två personer, Micha Kaufman samt Shai Wininger. 

Det som Fiverr erbjuder
Inne i plattformen är det möjligt att använda sig av sökfunktionen för att hitta just en specifik tjänst man är ute efter, men det finns även kategorier med flera underkategorier på olika tjänster och frilansare. Olika tjänster som finns tillgängliga är tex video och animation, programmering, data, översättning och så vidare. Inne på hemsidan finns det även olika guider inom olika ämnen, som tex vad man ska tänka på då man skapar sin egna logo eller hur man hemifrån kan starta sitt egna företag. För att sälja sina produkter via Fiverr ska man börja med att skapa ett konto, sedan presentera sig själv antingen i text eller videoformat och även presentera de olika tjänsterna/produkterna man erbjuder. 

Hur kundtjänsten hos Fiverr kan kontaktas
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till dem. Då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du använt dig av tjänsten som Fiverr erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, kundtjänsten, priserna de erbjuder och annat du kanske vill lägga till. Kom ihåg att vara ärlig i din recension eftersom det kan hjälpa företaget och framtida kunder.


10 tips om man vill bli frilansare.